Για την τρίτη αγωνιστική της East Division 1 οι Bulldogs φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό της Καισαριανής τους Rejects με τους δεύτερους να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα παίζοντας εκπληκτική άμυνα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης !

Οι ομάδες συμβάδισαν εξαρχής. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σκορ κυρίως από τους Δημητρακόπουλο (6), Κωνσταντίνου (5) και Πόθο (4), με τους αντιπάλους τους να απαντούν με τους Γιαννικόπουλο (7π) και Μαραμπέα (6π) προσπερνώντας με 19-17 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι Rejects έτρεξαν ένα σερί 10-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου με τους Βάγια (7), Δημητρακόπουλο και Υψηλάντη (4) δραστήριους, φτάνοντας τη διαφορά σε διψήφια τιμή, όμως τα Bulldogs μείωσαν χάρη στο δίδυμο Πετάκου (7) και Σκλαβούνου (6), για το 34-40 στο ημίχρονο.

Οι Reject άλλαξαν...πίστα μετά τη διακοπή. Έγιναν πιο σκληροί στην άμυνα δεχόμενοι μόλις 5 πόντους από τον Πετάκο , με τον Δημητρακόπουλο (επίσης 5π)να κάνει τη δουλειά μπροστά για να αποκτήσουν ξανά διψήφια απόσταση, με το 39-51 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περιόδο αρκούσε ένα σερί 11-0 με τις προσπάθειες των Κωνσταντίνου (5), Υψηλάντη και Νεοφύτου για να βάλουν οι Rejects τέλος σε κάθε κουβέντα για την τύχη του αγώνα, με την κόρνα της λήξης να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν δίκαια το τελικό 43-67.

MVP: Με double double o Παύλος Δημητρακόπουλος, έχοντας 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα κι ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος Γιάννης Υψηλάντης με 8 πόντους, 7 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός με double-double ο Γιώργος Μαραμπέας, που κατέγραψε  με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην απόδοση των νικητών στο δεύτερο μέρος που δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης.