Με το νέο τους αστέρι, τον Δανά να σπάει τα κοντέρ αλλά και το ..tendex στην πρώτη του κιόλας συμμετοχή οι DE TROI BISONS έκαμψαν την αντίσταση της Αμόλα Καλούμπα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της West Division 1 το βράδυ του Σαββάτου στο Ίλιον.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στον Δανά (13π με 2τρ) με τον Δρακάκη να βάζει ένα καλάθι, ενώ οι αντίπαλοι τους απαντούσαν με τους Κατσούρα, Παλίλη (από 5π) και Κοντογιαννάκη, για να προηγηθούν με 15-19 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό από την άμυνα στη συνέχεια καθώς περιόρισαν τον Δανά στους 6 πόντους. Μπροστά ανέλαβε δράση ο Κατσούρας με 8 πόντους και μαζί με το τρίποντο του Ανδριγιαννάκη και το πάθος του Ασημακόπουλου (κι οι δύο τους από 3π) έφτασαν σε διψήφια απόσταση (25-35) στο τέλος του ημιχρόνου.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Ο Δανάς έμοιαζε ασταμάτητος. Πυροβολούσε ασύστολα 14 πόντους με 3 τρίποντα και μαζί με τους Στέφο και Δρακάκη (από ένα καλάθι) έκαναν την ανατροπή απέναντι στους Κατσούρα (5) και Κοντογιαννάκη (2), προσπερνώντας με 43-42 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε "μάχη" πόντο πόντο. Ο βιονικός Δανάς έκανε τα πάντα. Σημειώσε 15 πόντους, με τον Σ. ζαχαρίου να βάζει ένα καλαθάκι. Οι Καλούμπες με τους Κοντογιαννάκη (5) και Χαλακατέβα (3) να βοηθούν τον Κατσούρα (7π) με τρίποντο του τελευταίου ισοφάρισαν σε 57-57 όμως ο Δανάς ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή της φιλανθρωπίας διαμορφώνοντας το τελικό 60-57 !

Mvp με εκκωφαντικό double double ποιός άλλος από τον Ιωσήφ Δανά ! Είχε 48 πόντους (7/21 τρ), 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 45 efficiency και 4 λάθη. Παίκτης-κλειδί παρέα του ήταν ο αλάνθαστος Παναγιώτης Στέφος με 2 πόντους που είχε και 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Αλέξης Κατσούρας καταγράφοντας 24 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 μπλοκ  και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στον αγωνιστικό οίστρο του Δανά !