Την τρίτη στάση της South Division 1 περίμενε η Na Ala Team για να γευτεί τη χαρά της νίκης όταν το απόγευμα του Σαββάτου φιλοξενήθηκε στο "Θ.Πούτος" από τους Forty Plus , καθώς ανέβασε την απόδοση της στην τελική ευθεία και με ντεμαράζ διαρκείας επικράτησε δύσκολα με 51-57.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο γήπεδο στην αρχή του παιχνιδιού. Ο Λεκκός είχε τα κέφια του με 8 πόντους και ο Μαυράκης πρόσθεσε 4 . Με επιμέρους 12-2 συναντώντας αντίσταση μόνο από τον Μακρή (5) η διαφορά έγινε διψήφια (5-15) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι  γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια. Με τον Μακρή πρωτομάστορα (7 ακόμα πόντοι) και το τρίποντο του Δελημάρκου ροκάνισαν τη διαφορά, αλλά οι "Νααλίτες" με τις παλιοσειρές Λεκκό (4) και Μαυράκη (3), έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 23-26.

Ο ρυθμός ανέβηκε μετά την ανάπαυλα. Η Na Ala χτύπησε στο βαμμένο της ρακέτας με τους Τζαμίχα (7) και Μαυράκη (5), φτάνοντας στο +9, όμως η αντεπίθεση των "Σαραντάρηδων" με επιμέρους 9-2 με τον ασταμάτητο Μακρή (10π) και τους Κατράνη (4) & Δελημάρκο (3) έφερε την αναμέτρηση στο καλάθι (42-44) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έγιναν λιγότερο αποδοτικές δεδομένης και της κούρασης. Με το σκορ στο 47-49 με το τρίποντο του Αναστασόπουλου, ο Λιακάκος έδωσε έξτρα ώθηση και τρεξίματα στους φιλοξενούμενους. Με τρια δικά του σερί καλάθια έδωσε αέρα 8 πόντων και με τον σταθερό Λεκκό (5π) η Na Ala Team, παρά την προσπάθεια του Κατράνη(4) από την άλλη πλευρά κατέκτησε το πρώτο ροζ φύλλο στη σεζόν με το τελικό 51-57.

Mvp  αναδείχθηκε ο καθοριστικός στο τέλος ο αλάνθαστος Κώστας Λιακάκος έχοντας 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 κλεψίματα. Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Τζαμίχας καταγράφοντας 8 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ηλίας Μακρής με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς : Στις δυνάμεις και το refuse to lose πνεύμα των νικητών !