Οι Legends τείνουν να χαρακτηριστούν ως η clutch ομάδα του Άτλας. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα επικρατούν στο ..φώτο φίνις. Αυτή τη φορά αντιμετώπισαν τους Skylarkers και μετά από σαραντάλεπτη μάχη χρειάστηκαν το buzzer beater του Γεωργιάδη στα 2.7" για να καταβάλουν την αντίσταση τους, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της South Division 1 το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι με τον Μπερδεμπέ να σκοράρει από μακριά 8 πόντους, τον Τσαγγαρά 6 και τον Κακομήτα 4. Οι αντίπαλοι τους βασίστηκαν στον Σκουλά (7π), με το σκορ να βρίσκεται στο 14-18 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι "Ουράνιοι" ήταν ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Ο Μπερδεμπές σκόραρε αξιόπιστα μαζί με τον Ασημίδη (από 4π) και με τη βόμβα τριών πόντων του Μπατσιάκου έφτασαν σε διψήφια απόσταση. Οι "Θρύλοι" αντιπαρέταξαν τους Τσέκερη και Σκουλά (από 3π), με το ημίχρονο να κλείνει στο 22-30.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και με επιμέρους 16-4 με αρκετούς πρωταγωνιστές (Σκουλάς και Κοσμάς από 4, Τσέκερης και Καλαμπούκας από 3) προσπέρασαν καθώς κράτησαν τους αντιπάλους τους στους 7 πόντους και προηγήθηκαν με 40-37 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο έγινε το .. έλα να δεις ! Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους χάρη στον πρόεδρο Μπουλουτσίκο (4) και τα τρίποντα των Μπατσιάκου και Τσαγγαρά προηγούμενοι με 44-49. Οι Legends δεν τα παράτησαν και με τον Γεωργιάδη (7π) πλησίασαν στο καλάθι δύο λεπτά πριν το τέλος. Ο Λουκάς με βόμβα τριών πόντων τους ξανάβαλε μπροστά κι ο Καλαμπούκας με φόλοου έγραψε το 52-49 στα 23", με τον Ασημίδη να έχει κρύο αίμα , και να ισοφαρίζει με τρίποντη οβίδα στα 16 "! Στο τέλος όμως μίλησε ο Γεωργιάδης που με τζαμπ σουτ από τη base line σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 54-52 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Αλέξανδρος Σκουλάς έχοντας 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του ήταν ο Νικήτας Γεωργιάδης με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ αλλά και 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. 

Καλύτερος για τους ηττημένους ο Άλέξανδρος Μπερδεμπές καταγράφοντας 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε :  Στο buzzer beater του Γεωργιάδη !