Την πρώτη τους νίκη στην East Division 1 πέτυχαν οι Νότιοι το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα όταν για την τρίτη αγωνιστική αντιμετώπισαν την Voskonia και αποδίδοντας πολύ καλά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης έφτασαν στη νίκη !

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα κατά τα πρώτα δέκα λεπτά με τους Πρωτόπαπα & Μαστρογιάννη (με 6 και 5 πόντους αντίστοιχα) δραστήριους, ενώ ο Γερεουδάκης με 7 πόντους και δύο τρίποντα και ο Καπράνης με 4 φρόντισαν ώστε οι Νότιοι να μείνουν πιο πίσω από το 13-17 στην εκπνοή τους.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στη συνέχεια χάρη στην πυροβολαρχία των Μακρή (6), Γερεουδάκη και Παπαντώνη (από ένα τρίποντο) και παρά τις προσπάθειες των Κωστόπουλου και Δερδενέ (από 4π έκαστος) προηγήθηκαν με 31-27 στο ημίχρονο.

Οι Νότιοι ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα. Αλφαράς με έξι πόντους αλλά και οι Παπαντώνης και Μακρής με ένα ακόμα τρίποντο αμφότεροι, δημιούργησαν διψήφια διαφορά, με τους Δερδενέ (5) και Μοναστηριώτη (4) να μην τυος επιτρέπουν να ξεφύγουν περαιτέρω. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 47-38.

Η κούραση επηρέασε και τις δύο ομάδες στην τελική ευθεία, δίχως ωστόσο να αλλάξει η κατάσταση. Ο Γερεουδάκης με πέντε ακόμα πόντους πήγε τη διαφορά ως το +12, ενώ ο Μικράκης (8π) και ο Μαστρογιάννης (5) μείωσαν δίχως όμως η Voskonia να φτάσει να απειλήσει άμεσα. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους Νότιους να πανηγυρίζουν το πρώτο ροζ φύλλο με το τελικό 59-53.

MVP: Με double double o Γιάννης Γερεουδάκης και 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο κι ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Κώστας Μηνατσής με 4 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 ασιστ, ένα κλέψιμο και 3 λάθη.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο αλάνθαστος Χρήστος Δερδενές, που κατέγραψε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο μισό και φάνηκε να το θέλουν πιο πολύ !