Για την τρίτη αγωνιστική της East Division 2 οι Sourmena Bulls υποδέχτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Καισαριανή τους Μυρμιδόνες , με τους δεύτερους να κρατούν με κόπο το αήττητο μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Τα συγκροτήματα μπήκαν εξίσου δυνατά στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ από τους Λεμονή (6π) και Λάζαρη (4) ενώ οι αντίπαλοι τους ακολουθούσαν κατά πόδας με το δίδυμο Αλεφαντινού και Μυλιόρδου (από 6π), για το ισόπαλο 15-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι φόρτσαραν και με επιμέρους 18-2 με το κουαρτέτο Λεμονή (7), Ταξιαρχόπουλου (6), Ζαμπούλη (5) και Μαυρη (4) να σκοράρει από κάθε σημείο του γηπέδου έφτασαν στο +16 ! Οι Μυρμιδόνες μείωσαν κάπως προς το τέλος του ημιχρόνου με τα τρίποντα των Μουτεβελή (6) και Ραπτοδήμου (3) σε 39-27.

Ο ρυθμός κατέβηκε στην επανάληψη καθώς κυριάρχησε ο αμυντικός προσανατολισμός αμφότερα. Οι "ταύροι" με τους Ταξιαρχόπουλο (5) & Λεμονή (4) ωστόσο κράτησαν το προβάδισμα, ενώ Αλεφαντινός στη ρακέτα και Μυλιόρφος έξω από την περίμετρο μίκρυναν κι άλλο την απόσταση, ως το 51-48 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία μίλησε η εμπειρία των φιλοξενουμένων. Δέχθηκαν μόλις πέντε πόντους, και με το σκορ στο 56-54, έτρεξαν ενα σερί 9-0 με τους Μυλιόρδο (7), Αλεφαντινό (4) και Μουτεβελή (3) στην πρώτη γραμμή, κατακτώντας το ροζ φύλλο με το τελικό 56-63 !

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Αλεφαντινός με double double και 22 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Παίκτης-κλειδί αναδείχθηκε επίσης με double figures o bomber Θανάσης Μυλιόρδος έχοντας συνολικά 22 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος.

Aπό τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος και "διπλός" Γιάννης Λεμονής με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Το ματς κρίθηκε στο φίνις των νικητών που προέταξαν την εμπειρία τους και τα μεγάλα σουτ του Μυλιόρδου.