Για την 4η αγωνιστική της East Division 1 οι 3KAIOKUKOC φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στο "Γ.Μελισσηνός" τη Voskonia με τη δεύτερη να επιστρέφει στις νίκες μετά από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση .

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ και με την τριπλέτα Μαστρογιάννη (6), Ταγκούλη (5) και Μοναστηριώτη (4) έφτασαν σε διψήφια διαφορά. Οι αντίπαλοι τους μπήκαν ουσιαστικά στο παιχνίδι προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, όταν και με επιμέρους 7-1 χάρη στους Τσιάνα (7), Μελά (5) και Βασαμανίδη (4) μείωσαν σε 16-20 .

Οι "Βοσκοί" στη συνέχεια είδαν τον Μαστρογιάννη να είναι ασταμάτητος με 10 πόντους και δύο τρίποντα και χάρη σε αυτόν αύξησαν τη διαφορά απέναντι στους Τσιάνα (7) και Ράμμο (4) φτάνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 29-37.

Μετά τη διακοπή η Voskonia επέβαλλε το ρυθμό της. Οι Ταγκούλης, Σουγφλέρης 9από 5π) αλλά και οι Μανσούρ (4) και το τρίποντο του Μοναστηριώτη έφεραν τη διαφορά στο +14. Για τους "Κούκους" σκόραραν μόνο οι Ράμμος και Τσιάνας (από 8 πόντους έκαστος), με το σκορ να διαμορφώνεται σε 45-55 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι 3KAIOKUKOC με τον Τσιάνα προτοστάτη με δέκα πόντους αλλά και τους Βασαμανίδη (5) και Μελά (3) σκόραραν από μακριά πλησιάζοντας ως το 60-64 ! Ο Ταγκούλης ωστόσο και ο Μικράκης  (με 6 και 5 πόντους αντίστοιχα) δεν άφησαν το ροζ φύλλο από τα χέρια των Βοσκών, που επικράτησαν με το τελικό 63-68 !

Mvp ήταν με double double ο Νίκος Ταγκούλης έχοντας 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ για την ομάδα του ο Παύλος Μαστρογιάννης με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 8 ασιστ αλλά και 7 λάθη.

Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού και πιο αποδοτικός για τους ηττημένους ήταν με double figures ο Παναγιώτης Τσιάνας σημειώνοντας 32 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές υπερασπίστηκαν τη διαφορά που είχαν πάρει δίχως να νιώσουν άμεση απειλή.