Για την 4η αγωνιστική της West Division 1 οι Anarxoi Pistols φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στο Ίλιον τη La Familia με τη δεύτερη να αποσπά το "διπλό" καθώς είχε περισσότερες δυνάμεις στα τελευταία δέκα λεπτά πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στο δίδυμο Ραβαζούλα (6) - Μπανταβάνη (5) με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν κατά πόδας χάρη στα τρίποντα του Κυριαζή (6π) και τα καλάθια του Τσαπανίδη (4) για το ισόπαλο 14-14 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο παραγωγικοί στη συνέχεια. Με τον Ιωακειμίδη να παίρνει φόρα με 11 πόντους και τους Ι.Πετρίδη (5) και Μιχαηλίδη (4) να σιγοντάρουν πήραν κεφάλι στο σκορ , ενώ για τα Πιστόλια Λαυκίδης και Μπανταβάνης ηγούνταν με 7 και 6 πόντους αντίστοιχα, για το 30-38 στο ημίχρονο.

Οι Άναρχοι ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα. Τύρος και Μπανταβάνης πέτυχαν από 5 πόντους με τον Ραβαζούλα να προσθέτει 4 ακόμα και κατάφεραν να πλησιάσουν στο καλάθι, καθώς στην αντίπερα όχθη σκόραραν αρκετοί από ..λίγο (Π. Πετρίδης, Τσαπανίδης, Κυριαζής & Ιωακειμίδης από 2π). Σκορ τρίτης περιόδου 44-46.

Στην τελική ευθεία οι "Μαφιόζοι" είχαν καλύτερες επιλογές καθώς ο ρυθμός κατέβηκε. Ο Ιωακειμίδης (6π) σκόραρε από τα 6.75 κι ο Τσαπανίδης έδωσε βοήθειες, πέραν της οργάνωσης, με 4 πόντους και καθώς για τους Pistols απειλούσε μόνο ο Δρακόπουλος (6π) η La Familia κατέκτησε δίκαια τη νίκη με το τελικό 51-58 !

Mvp αναδείχθηκε ο  Χριστόφορος Ιωακειμίδης με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Τσαπανίδης έχοντας 10 πόντους, 7 ριμπαούντ, καθώς και 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Σταύρος Μπανταβάνης που κατέγραψε 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε  : Στο δίδυμο Τσαπανίδη - Ιωακειμίδη που κουβάλησε τους νικητές ως το ροζ φύλλο.