Οι Απροσάρμοστοι πήραν τη δεύτερη τους νίκη με αντίπαλο τους Sourmena Bulls το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της East Division 1 χάρη στο καλό τους φίνις!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν λίγο καλύτερα στο παρκέ με τα τρίποντα του Λεμονή (6π) και τους Μαύρο και Ζάμπουλη (από 3π). Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τον Σαχινίδη (7π) ακολουθώντας για το 10-14 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι με τον Σαχινίδη να συνεχίζει τον...χαβά του με 10 ακόμα πόντους πλησίασαν και προσπέρασαν καθώς μόνο ο Μαύρος (5π) συνιστούσε απειλή από την άλλη πλευρά , προηγούμενοι με 25-24 στο ημίχρονο.

Οι Απροσάρμοστοι έτρεξαν ένα 10-2 μετά την ανάπαυλα  και χάρη στους Σαχινίδη (7), Κανδήλα (4) και το τρίποντο του Καλογερόπουλο βρέθηκαν στο +9, με τους "Ταύρους" να μειώνουν με τους Λεμονή και Μαύρο (από 4π) για το 39-34 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Δραματική τροπή πήρε το παιχνίδι στην τελική ευθεία. Οι γηπεδούχοι αρχικά με τον Σαχινίδη (6π) και τα τρίποντα των Σολάκη και Καλογερόπουλου πήραν διψήφια διαφορά. Ωστόσο οι Bulls δεν ταπαράτησαν . Μετά από συνεχόμενα λάθη από τους Απροσάρμοστους εξάσκησαν ασφυκτική πίεση και μείωσαν με καλάθια του Μαύρου κυρίως σε 55-51 στο 1:09. Ο Νανος μετά από επιθετικό ριμπάουντ έκανε το 56-54 με 6,7" να απομενουν, που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς ο Λεμονής αστόχησε σε lay up με τη λήξη !

MVP: Με double double o Τάσος Σαχινίδης έχοντας 28 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί: Ο αλάνθαστος Χρήστος Κανδήλας με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Δημήτρης Μαύρος με double figures και 23 πόντους, 16 ριμπάουντ κι 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στην πείρα των νικητών και την διαχείριση των ειδικών καταστάσεων στο τέλος !