Για την τέταρτη στροφή της East Division 1 οι Bulldogs φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή τους Νότιους και αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ κατά διαστήματα ρέφαραν για την ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

 

Τα πράγματα φάνηκαν να απλοποιούνται με τις αρχές οι γηπεδούχοι 11-0 παίρνοντας σκορ από πολλούς παίκτες(Γιαννικόπουλος., Μαραμπέας από 4 ) ξέφυγαν με διψήφια διαφορά περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε μόλις έξι πόντους και βρέθηκαν μπροστά με 17-6 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

 

Διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια με τον Πετάκο πρωταγωνιστή με δέκα πόντους και τους Γιαννικόπουλο (5) και Σπανίδη (4) να σιγοντάρουν αυξάνοντας τη διαφορα. Οι Νότιοι είδαν τον Καραγιάννη να σημειώνει επτά πόντους με το ημίχρονο να κλείνει στο 37-21.

 

Μετά την ανάπαυλα δεν άλλαξαν και πολλά . Οι Bulldogs μοίρασαν αξιοθαύμαστα το παιχνίδι τους σκοράροντας άπαντες (Λουλούδης 4 κι οι υπόλοιποι από 2) με τον Γερεουδάκη να απαντά με επτά πόντους από την αντίπερα όχθη με το σκορ να διαμορφώνεται σε 53-36 στο τριαντάλεπτο.

 

Στην τελική ευθεία ανέλαβαν δράση οι Σκλαβούνος (5) , Μαραμπέας και Πετάκος (από 4) για τους γηπεδούχους με τη διαφορά να φτάνει στο +20. Οι Νότιοι με τους Γερεουδάκη (6) και Χαλκιαδάκη (4) μείωσαν , δίχως ωστόσο να απειλήσουν, ως το τελικό 66-51.

 

Mvp αναδείχθηκε o Βασίλης Σκλαβούνος με 7 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασιστ. Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Λουλούδης καταγράφοντας 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασιστ.

 

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Μηνατσής με 6 πόντους, 15 ριμπάουντ και 3 ασιστ.

 

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά πάτησαν το γκάζι και δεν ξανά κοίταξαν πίσω.