Η Κατρακείλα έπαιξε εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια, έδειξε ότι έχει δυνατότητες για ακόμα καλύτερη συνέχεια αν είναι πλήρης και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της (1-3) στον Νότιο όμιλο της Division 1, απέναντι στους Forty Plus που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμό των γηπεδούχων και έμειναν στο 0-3.

Με τους… παλιούς (σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια) Μπουχλή, Μαργαρίτη, Γκολφινόπουλο να κάνουν το start και τους… νέους Κιτζόγλου, Γιανδήμα, Θανασούλια να παίρνουν τη σκυτάλη, οι «μωβ» πήραν τα ηνία του παιχνιδιού (19-10 δεκάλεπτο) και μέχρι το ημίχρονο ήταν στο +10 (36-26), έχοντας από πλευράς «Σαραντάρηδων» τους Κατράνη, Δελημάρκο να ξεκολλάνε κάπως την επίθεση της ομάδας τους, που ξεκίνησε σχετικά άστοχα.

Η ταχύτητα της Κατρακείλας και η αποτελεσματικότητα των Τσίκλου, Γιανδήμα, Μπουχλή ανέβασαν τη διαφορά μέχρι τους 20 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Forty Plus να βρίσκουν κάποιες απαντήσεις με Αναστασόπουλο, Μακρή και Κατράνη (53-37 στο 30’), αλλά να μην μπορούν να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι δεν φρέναραν καθόλου και το τελικό 72-54 ήρθε με καλό και γρήγορο μπάσκετ.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Μανώλης Γιανδήμας με 14 πόντους (4/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ από τους «σαραντάρηδες» ξεχώρισε ο Νίκος Αναστασόπουλος με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Παίκτης-κλειδί για τους νικητές ήταν ο Αντώνης Μπουχλής, που έτρεξε πολύ και με τα 4 τρίποντά του ανέβασε όταν έπρεπε τους «μωβ», έχοντας συνολικά 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το ματς κρίθηκε στην ταχύτητα και την ευστοχία της Κατρακείλας, που με τις νέες προσθήκες και τις πολλές εναλλακτικές από τον πάγκο έβγαλε στο παρκέ ωραία πράγματα και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.