Πολύ δυνατό και γρήγορο παιχνίδι από Legends και Miami Bricks, με τους Τάκη Παρασκευόπουλο, Παπαντωνίου και Χρήστο Παρασκευόπουλο να κάνουν τη διαφορά και να δίνουν στους «Θρύλους» την 3η νίκη τους στον Νότιο όμιλο της Division 1 (3-1), απέναντι στα «Τούβλα» που στηρίχτηκαν σε Σπυρόπουλο, Σαράντου (από μία 25άρα) και στις λεπτομέρειες των τελευταίων δευτερολέπτων έμειναν πίσω, έχοντας πλέον το 2-1 στον όμιλο.

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός από το ξεκίνημα, με τους Χρήστο Παρασκευόπουλο, Σκουλά, Τσέκερη να βάζουν μπροστά τους Λέτζεντς και τους Σαράντου, Σπυρόπουλο, Πολυδωράκη να απαντούν από πλευράς Μπρικς, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 18-14 από buzzer τρίποντο του Παπαντωνίου και τον Τάκη Παρασκευόπουλο να παίρνει μπρος στη δεύτερη περίοδο, βοηθώντας τους γηπεδούχους να διαμορφώσουν το 33-28 του ημιχρόνου, αφού είχαν μείνει για λίγη ώρα πίσω στο σκορ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ανέβηκε περισσότερο το τέμπο και τα αδέρφια Παρασκευόπουλου με τον Παπαντωνίου διατηρούσαν το προβάδισμα των Legends, με τα αγόρια από το Μαϊάμι να βρίσκουν λύσεις και από τους Γκέο, Μάινα και να προσπερνούν στο τέλος του 30ου λεπτού (50-52), με τις μεγάλες «μάχες» να γίνονται στην τέταρτη περίοδο και τους «Θρύλους» να είναι καλύτεροι στις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά, πανηγυρίζοντας μία δύσκολη νίκη, σε ένα πολύ ωραίο ματς!

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Τάκης Παρασκευόπουλος με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ από τους Bricks ξεχώρισε ο Χρήστος Σπυρόπουλος με 26 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης-κλειδί για τους Λέτζεντς ήταν ο Παναγιώτης Παπαντωνίου που είχε εξαιρετικά ποσοστά (5/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/4 βολές) και βοήθησε πάρα πολύ, ουσιαστικά και ψυχολογικά την ομάδα του, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες των τελευταίων δευτερολέπτων, όπου οι Legends ήταν λίγο πιο εύστοχοι από τους αντιπάλους τους και εκμεταλλεύτηκαν και τις περισσότερες ανάσες που είχαν λόγω «πολυπληθέστερου» πάγκου.