Για την 4η αγωνιστική της West Division 1 οι Mpasketikoi φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον τους Miami Heak και διατήρησαν το αήττητο μετά από σαραντάλεπτη μάχη.

Οι ομάδες ήταν λίγο μουδιασμένες στο ξεκίνημα εστιάζοντας κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Κανάκη (5π) ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν τον Λαδιά (4π) ως κύρια επιλογή, για το 9-10 των πρώτων δέκα λεπτών.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Ηeak βρήκαν στο πρόσωπο του Γ.Δημητρόπουλου (11π) σκορ από τα 6.75 ωστόσο οι Mpasketikoi με περισσότερες επιλογές (Μπάζνι, Πολίτης, Κουβαράς από 4 και Θεοδοσόπουλος ένα τρίποντο) κράτησαν εν τέλει το προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (28-27) στου δρόμου τα μισά.

Το μπρα ντε φερ συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα με τον ρυθμό να πέφτει. Το συγκρότημα του Καραγκιβρούδη έφτιαξε διαφορές με τους Κανάκη (5), Θεοδοσόπουλο (4) και Πατσιλίβα (3), ενώ στην αντίπερα όχθη μόνο ο Ι. Δημητρόπουλος (4π) συνιστούσε απειλή με το σκορ να είναι στο 43-35 στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία οι Mpasketikoi έλεγξαν την κατάσταση. Ο Κουβαράς με 5 πόντους και οι Γιάννακας και Πολίτης (από 3 ο καθένας) διατήρησαν το προβάδισμα και παρά τις προσπάθειες των Γ. Δημητρόπουλου (5) & Λαδιά (4) έκαναν το 4Χ4 με το τελικό 59-51 !

Mvp ήταν ο Παναγιώτης Κουβαράς με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 5 λάθη. Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Κώστας Κανάκης με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 6 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε o Γιώργος Δημητρόπουλος καταγράφοντας 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν πιο καθαρό μυαλό και επιθετική πολυφωνία , πήραν διαφορά και την υπερασπίστηκαν.