Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της East Division 1 τα Pistonia υποδέχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή τους Rejects και παίζοντας σε υψηλό τέμπο δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν την τρίτη τους νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος.

 

Τα πράγματα τα έκαναν απλά από την αρχή οι γηπεδούχοι. Με σερι 12-0 παίρνοντας σκορ από το δίδυμο Παρθενίου (11) και Μότσκα (9) ξέφυγαν με διψήφια διαφορά.Περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε μόλις έξι πόντους και βρέθηκαν μπροστά με 27-6 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

 

Διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια φτάνοντας ως το +29 . Οι Rejects απάντησαν με σερί 11-0 και με τους Νεοφύτου (4) και Σταματιάδη (3) μείωσαν σε 35-17 στη μέση της διαδρομής.

 

Ίδιο σκηνικό και μετά την ανάπαυλα. Τα Πιστόνια συντηρούσαν την απόσταση που είχαν με το κουαρτέτο Νικολάου, Ζαν Μπατίστ, Παρθενίου και Κουτσουφλάκη ( από 4π ο καθένας). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν με τους Κωνσταντίνου (5), Υψηλάντη και Ματσάγγο ( απο 4). Σκορ τρίτης περιόδου 53-30.

 

Στην τελική ευθεία τα Pistonia πέταγαν με Παρθενίου (6) και Μότσκα (3) με τον Ματσάγγο να σημειώνει ακόμα έξι πόντους συμβάλλοντας στον τελικό 70-43.

 

Mvp αναδείχθηκε o Χρήστος Παρθενίου έχοντας 28 πόντους, 5 ριμπάουντ 2 ασίστ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Ανδρέα Μότσκα με double double και 15 πόντους, 11 ριμπάουντ 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

 

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο Αλέξανδρος Νεοφύτου με 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

 

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπιασαν καλή απόδοση δίχως να αμφισβητηθούν.