Φοβεροί και τρομεροί οι Squidballz εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικές απουσίες των Retro Stars κι επικράτησαν με το άκρως εντυπωσιακό 70-26! Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε τέσσερις αγώνες στην Division 1 για τα «χταπόδια», ενώ από την άλλη οι αντίπαλοι τους παραμένουν δίχως θετικό αποτέλεσμα. 

Όπως προδίδει και το τελικό σκορ, ο αγώνας δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς οι τυπικά φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα. Ξεκίνησαν το ματς με 11-1 και μέχρι το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκαν στο +19 (22-3). Η εικόνα συνέχισε να είναι ίδια, με τους Retro Stars να έχουν περιορισμένες λύσεις, ενώ επηρεάστηκαν και ψυχολογικά από το τραγικό ξεκίνημα τους. Αντίθετα, οι Squidballz έκαναν το παιχνίδι τους, είχαν τον πλήρη έλεγχο κι ανέβαζαν διαρκώς τη διαφορά. 

Με τρίποντο του Οικονομούλα, βρέθηκαν για πρώτη φορά πάνω από το +30 (47-16 στο 27’) και συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό κόντρα στους (φυσιολογικά) απογοητευμένους αντιπάλους τους. Τα «χταπόδια» έκλεισαν το ματς με σερί 9-0 και πήραν το ροζ φύλλο με το εντυπωσιακό +44!  

Player of the Game: Ο Χρήστος Οικονομούλας αποτέλεσε το «μυαλό» των Squidballz. Οργάνωσε άριστα την ομάδα του, ενώ παράλληλα ήταν ο πρώτος σκόρερ της, χωρίς να πάρει τραβηγμένες προσπάθειες. Συγκεκριμένα, μέτρησε 18 πόντους με 7/9 σουτ (4/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ δεν υπέπεσε σε λάθος!  

Παίκτης «κλειδί» ο  Νίκος Ψυχογυιός έκανε μια πολύ «μεστή» εμφάνιση, προσφέροντας πολλά με μετρημένες προσπάθειες. Τελείωσε το ματς με 10 πόντους (4/4 σουτ), 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και μια τάπα.   

Που κρίθηκε: Στο γεγονός ότι οι Squidballz κατάφεραν να μαζευτούν, με αποτέλεσμα να έχουν λύσεις, ανάσες και να βγάλουν μεγάλη διάθεση στο παρκέ. Από την άλλη, οι Retro Stars είχαν σημαντικές απουσίες κι από τη στιγμή που το παιχνίδι ξεκίνησε τόσο άσχημα για εκείνους, δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφάλι.