Μια νίκη αφιερωμένη στον Άγγελο Πανόπουλο για τους ROUKOUNES απέναντι στους ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ με 76-66. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλάθια των Κατσούρα και Νικολαίδη για να μειωσει ο Χιώτης. Με τρίποντο σκόραρε και ο Χατζάκης αλλά ο Ανδριγιαννάκης απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Κατσούρας Κ. με δίποντο έκανε το 7-11 αλλά με τρίποντο του Χιώτη και σουτ του Χατζάκη οι γηπεδούχοι μείωσαν. Ο Μπρίφας έκανε το 12-15.

Με 6 πόντους του Κατσούρα Α. και 2 του Μπρίφα οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με 9 αλλά ο Πανδής με έμμεσο τρίποντο και καλάθι αιφνιδιασμού έκανε το 19-23. Δυο τρίποντα των Ανδριγιαννάκη και Κατσούρα Κ. έφεραν το ματς στο +12 αλλα ο Χιώτης με 6 σερί πόντους και ο Πανδής με δυο κολλητά τρίποντα έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Κατσούρας Α. όμως λίγο πριν το τέλος με τρίποντο και 1/2 βολές έκανε το 31-37.

Με φοβερό σερί 12 πόντων από τους ROUKOUNES με πρωταγωνιστή τον  Μασούρα το ματς ήρθα στα ίσια. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν όμως με τους Κατσούρα και Σιώπη. Δεν κατάφεραν να σκοράρουν όμως άλλους πόντους στο δεκάλεπτο ενώ οι Χιώτης και Χατζάκης σκόραραν για το 53-43 με το ματς να έρχεται τούμπα.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν με τους Χιώτη και Τραυλό να σκοράρουν. Ο Μπρίφας μείωσε ενώο Ανδριγιαννάκης με τρίποντο και ο Νικολαίδης από κοντά σκόραραν για το 60-52. Χιώτης και Γαλάτης σκόραραν ενώ ο Ανδριγιαννάκης κράταγε ζωντανή την ομάδα του με δυο τρίποντα. Σε κάθε καλάθι όμως των φιλοξενούμενων απάνταγαν οι ROUKOUNES. Στο τέλος οι Μπότσιος και Πανδής αύξησαν τη διαφορά για να μειώσει ο Μπρίφας με τρίποντο.

MVP της αναμέτρησης ο Πανδής με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ανδριγιαννάκης με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Tο ματς κρίθηκε: Το φοβερό 3ο δεκάλεπτο ήταν αυτό που άλλαξε τη ροή του ματς καθώς οι γηπεδούχοι σκόραραν 22 πόντους και δέχτηκαν μόλις 6. Μια διαφορά που διατήρησαν μέχρι το τέλος.