Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τη North Division 1 οι Σκούρκοι αντιμετώπισαν τους Beaux Gosses με τους δεύτερους να είναι πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδιασμό με την εξαιρετική παρουσία του Σκρέμπου, για πρώτη φορά φέτος, άνοιξαν λογαριασμό με το πρώτο ροζ φύλλο !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση. Παπακωνσταντίνου (5) καθώς και οι Γεωργούλας και Μαυρίκιος (4) έβρισκαν το αντίπαλο καλάθι και παρά τις ενέργειες των Σκρέμπου και Πόγκα πήραν τα ηνία του παιχνιδιού προηγούμενοι με 17-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η διαφορά πήγε στους 8 με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, όμως κάπου εκεί άλλαξε το σκηνικό. Οι φιλοξενούμενοι με σερί 12-0 όχι μόνο ισορρόπησαν αλλά με πρωταγωνιστές τους Σκρέμπο (6) και Κοτσιφη (5) χτύπησαν από την περιφέρεια προσπερνώντας προσωρινά, καθώς ο Ηρειώτης  και το buzzer beater τρίποντο του Μπούκα έβαλαν μπροστά τους Σκούρκους, με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (28-27) στη μέση της διαδρομής.

Οι Σκούρκοι προηγήθηκαν με 36-32 μετά την ανάπαυλα χάρη στον σεληνιασμένο Μαυρίκιο (8π), αλλά κάπου εκεί τους χτύπησε η τρίποντη καταιγίδα των "γάλλων". Κοτσιφης με 9 πόντους και τρία τρίποντα και ο Σκρέμπος με επτά ανέτρεψαν το σκηνικό και με σερί 16-0 έβαλαν μπροστά την ομάδα τους με διψήφια διαφορά (36-48) στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι "Ωραίοι τύποι" συντήρησαν και αύξησαν την απόσταση με τον Σκρέμπο (6π) απόλυτο ροκ σταρ, ενώ ο Ζορμπάς από την άλλη πλευρά με 5 πόντους συνέβαλε στο απόλυτα δίκαιο τελικό 43-60 !

MVP:  Με double double στην επανεμφάνιση του ο Παναγιώτης Σκρέμπος ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα , 1 μπλοκ και 1 λαθάκι. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο αλάνθαστος Νίκος Μαυρίκιος έχοντας 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Λευτέρης Πόγκας που κατέγραψε 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στο δεύτερο ημίχρονο οι νικητές μεταμορφώθηκαν, πήραν διαφορά και επικράτησαν δίχως άμεση απειλή.