Οι Beasleys έπαιζαν με μία πεντάδα για ένα ημίχρονο και είχαν πιο χαμηλά ποσοστά απ’ ό,τι συνήθως, όμως στο δεύτερο πήρε θέση ο Άγγελος Καραγιαννίδης και με 15 πόντους έκανε όση διαφορά χρειαζόταν για να πάρει η ομάδα του την τρίτη νίκη της στον Νότιο όμιλο της Division 1 (3-1), απέναντι στους Skylarkers που είχαν τις δικές τους ελλείψεις και δεν ξεπέρασαν τους 40 πόντους (2-2 στον όμιλο).

Ο ρυθμός ήταν χαλαρός στην αρχή του παιχνιδιού, με τους Δραγκιώτη και Γιάννη Καραγιαννίδη να βάζουν μπροστά τους Μπίζλιζ στο δεκάλεπτο (9-15) και τους Σκάιλάρκερς να στηρίζονται στους Κακομήτα, Καπαρέλο και Ασημίδη, οι οποίοι ανέβασαν απόδοση στη δεύτερη περίοδο και μαζί με τον Πιτσάβα έφτασαν το σκορ στο 26-26 μέχρι το ημίχρονο, έχοντας από πλευράς φιλοξενούμενων τον Μόσχο να δίνει επιπλέον βοήθειες.

Οι άμυνες ήταν πιο σφιχτές στο τρίτο δεκάλεπτο και δεν έμεναν χώροι για ελεύθερα σουτ, με το σκορ να μένει χαμηλά (35-31 στο 30’) και να αναλαμβάνει ο Άγγελος Καραγιαννίδης στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου το πήρε… προσωπικά και με κρίσιμα καλάθια «καθάρισε» για τους Beasleys που πήραν τη νίκη πιο δύσκολα απ’ όσο θα περίμεναν (39-44), βάσει των απουσιών που είχαν οι «ροζ».

MVP της αναμέτρησης ήταν προφανώς ο Άγγελος Καραγιαννίδης με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ από τους Κορυδαλλιώτες ξεχώρισε ο Ορέστης Πιτσάβας με 7 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Παίκτης-κλειδί για τους "κόκκινους" ήταν ο Γιώργος Δραγκιώτης που είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ και έδωσε βοήθειες σε κρίσιμα σημεία, ρίχνοντας και πολύ τρέξιμο.

Το ματς κρίθηκε στην άμυνα των Μπίζλιζ στο τέταρτο δεκάλεπτο και στις προσωπικές ενέργειες του Άγγελου Καραγιαννίδη, που «ξεκλείδωσε» την αντίστοιχα καλή άμυνα των Skylarkers.