Για την 4η στάση της South Division 1 οι Southers υποδέχτηκαν τους Abaleiros το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό και μετά από μια αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από το μάχη στα μετόπισθεν οι δεύτεροι έφτασαν με κόπο στο ροζ φύλλο.

Σε χαμηλό τέμπο το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι ωστόσο με τον Χαλά να σημειώνει πέντε πόντους πήραν το προβάδισμα (Πετρογεωργάκης και Κοντόπουλος από 2) απέναντι στους αντιπάλους τους (Νεκ. Αγγελόπουλος, Κολοβός και Παυλόπουλος από 2) για το 9-6 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε ο ρυθμός , όμως οι φιλοξενούμενοι αντέστρεψαν την κατάσταση. Ο Μιλπάνης πέτυχε 4 πόντους και ο Νεκ. Αγγελόπουλος 3 ισορροπώντας τα πράγματα απέναντι στους Τσέκα, Νικητόπουλο και Κρέτση (από 2 έκαστος), για το ισόπαλο 15-15 στο ημίχρονο.

Την τρίτη περίοδο θα ήθελαν να την δδιαγράψουν και οι δύο ομάδες, που ήταν άστοχες και δίχως παινχίδι στο ανοιχτό γήπεδο περιορίστηκαν σε μάχη χαρακωμάτων. Ο Αθηναίου σκόραρε 4 πόντους με ένα τρίποντο για τους Abaleiros και ο Νεκ. Αγγελόπουλος ένα καλάθι, ενώ στον αντίποδα ο Κοντόπουλος έβαλε ένα καλάθι, για το 18-21 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου και φύσηξε ούριος άνεμος ! Οι ομάδες παρήγαγαν παιχνίδι σκοράροντας πιο πολύθ απ' ότι στα προηγούμενα τριάντα λεπτά συνολικά, με το ματς να πηγαίνει πόντο πόντο ! Ο Χαλάς έβαλε δέκα πόντους, ο Παπαδόπουλος έξι και ο Κρέτσης τέσσεις για τους Southerns, με το δίδυμο Νεκ. Αγγελόπουλου (8) και Ζαϊμη (6) να απαντά όπως και οι Χουσσεν και Αθηναίου με μακρινά σουτ. Oι Abaleiros πήραν ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο και κράτησαν με δραματικό τρόπο , ως το τελικό 38-43 !

Mvp αναδείχθηκε ο Nεκτάριος Αγγελόπουλος έχοντας 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.  Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Κώστας Μιλπάνης με 4 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο καπιτάνο Τάσος Χαλάς καταγράφοντας 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Μετά από τρεις περιόδους που θα ήθελαν και οι δύο ομάδες να ξεχάσουν οι νικητές στο τέλος διαχειρίστηκαν καλύτερα τις κρίσιμες λεπτομέρειες και βάζοντας τα σουτ πήραν το δίποντο !