Για την 4η στάση της East Division 2 το βράδυ του Σαββάτου η Sun City Drink Team υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ τους Μυρμιδόνες και μετά από σαραντάλεπτη μάχη κατέβαλε την αντίσταση τους με το τρίποντο του Κεστεκίδη στα 10" !

 

Με τσίτα τα γκάζια ξεκίνησαν οι ομάδες το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι με το δίδυμο Μυλιόρδου και Μουτεβελή να βάζει από 12 και 11 πόντους αντίστοιχα πυροβολώντας επτά φορές έξω από την περίμετρο έφτασε ως το +8. Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν με τους Οικονόμου (8), Τσοπουρίδη (5) και Κεστεκιδη (4) για να μειώσουν σε 22-26 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

 

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση στη συνέχεια. Ο Τσοπουρίδης (8π) σκόραρε αφειδώς και παρά τα τρίποντα του Μυλιόρδου (11π) προσπέρασαν προσωρινά. Οι Μυρμιδόνες ωστόσο με τον Μουτεβελή να σιγοντάρει έφτασαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 38-40.

 

Η Sun City παροτι βρέθηκε πίσω με έξι πόντους έτρεξε ένα 10-0 σερί με τους Οικονόμου (6), και Λόη (4) να σέρνουν τον χορό παρά τη δράση των Μυλιόρδου (6) Ρήγα και Ι. Αλεφαντινού (από 4) πήραν κεφάλι με 57-54 στο τριαντάλεπτο.

 

Στην τελική ευθεία έγιναν πολλά. Οι Μυρμιδόνες με σερί 8-0 και τους Ι. Αλεφσντινό και Μουτεβελή έδειχναν να παίρνουν το πάνω χέρι προηγούμενοι με 61-68. Όμως εκεί ακριβώς μίλησε η ψυχή της Drink Team ! Mε επιμέρους 11-2 στα τελευταία λεπτά χάρη στους Τσοπουρίδη (5), Οικονόμου (4) και τη βόμβα του Κεστεκίδη ανέτρεψαν τα πάντα φεύγοντας με το πολύτιμο ροζ φύλλο στα χέρια με 72-70!

 

MVP του παιχνιδιού με double twenty αναδείχθηκε ο Ιορδάνης Τσοπουρίδης έχοντας 21 πόντους, 26 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο τριποντερ Θανάσης Μυλιόρδος καταγράφοντας 31 (9/28τρ) πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Κλειδί του αγώνα : Ο Νίκος Οικονόμου με 22 ποντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλόκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην αποφασιστηκότητα, τη θέληση και το μεγάλο σουτ του Κεστεκίδη!