Το αήττητο της διατήρησε στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της North Division 1 η Πέρα Κλούμπ Μπασκετμπώλ φιλοξενούμενη από τους Warhawks το βράδυ του Σαββάτου παίζοντας θεαματικό μπάσκετ, δίχως να βρει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Από τα πρώτα λεπτά οι "Πολίτες" έδειξαν τις προθέσεις τους. Με γρήγορο μπάσκετ και εξαιρετικό passing game αλλά και την ξεχωριστή τους ικανότητα στην επίθεση, με τον Κουλούρη να είναι σταμάτητος με 12 πόντους και τους Κ.Χρόνη (6), Βαρθολομαίο (4) και Ι. Χρόνη (3) πήραν διψήφιες διαφορές. Οι αντίπαλοι τους επιχείρησαν να ακολουθήσουν χάρη στον Δηλαβέρη (10π), για το 14-25 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Με το ίδιο γρήγορο μπάσκετ συνέχισε το Πέρα και στη δεύτερη περίοδο. Βαρθολομαίος με 6 και Ι.Χρόνης με 5 πόντους ανέβασαν κι άλλο στροφές , με τους Δηλαβέρη (7), Γιαννακίδη και Τριπολιτσιώτη (από 3) να συνεισφέρουν για τους Warhawks, με το σκορ να βρίσκεται στο 27-44 στο ημίχρονο.

Το run 'n' gun διέκρινε και την τρίτη περίοδο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πλησιάσουν με τους Δηλαβέρη και Ράπτη (8 και 6 πόντοι αντίστοιχα) ως το 41-54 όμως στην αντίπερα όχθη οι Χρόνηδες (8 ο Κώστας και 6 ο Γιάννης) με ρεσιτάλ από τα 6.75 έκαναν το 47-71 στο τέλος της.

Το showtime συνεχίστηκε και στην τελική ευθεία. Οι Warhawks με τους Τριπολιτσιώτη (8), Ράπτη, Δηλαβέρη (από 7) και τον Ανδριόπουλο (6) βρήκαν περισσότερους χώρους, αλλά το τρίποντο μυδράλιο του Κ. Χρόνη πήρε...φωτιά και με 15 πόντους και 5 ριπές, παρέα με τους Κουλούρη (6) και Βαρθολομαίο (5) έκλεισαν το παιχνίδι με μια θριαμβευτική κατοστάρα , με το τελικό 75-103 !

Mvp με παραλίγο triple double ήταν ο Παναγιώτης Κουλούρης. Είχε 23 πόντους, 11 ριμπάουντ, 9 ασιστ και μόλις ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο bomber των γηπέδων Κώστας Χρόνης με 32 πόντους , 10/22 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 6 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Δηλαβέρης με double double και 32 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε από τα πρώτα λεπτά όταν και οι νικητές επέβαλλαν γρήγορο τέμπο, πήραν διαφορά και δεν ξανακοίταξαν πίσω.