Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής  του 1ου Division (west) οι West Floppers αναμετρήθηκαν με τους The Royals. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τους «βασιλιάδες» να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους. 65-80 ήταν το τελικό σκορ με τους Floppers να χάνουν για ακόμα μια φορά!

Ανταγωνιστικό ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στο παρκέ. Είδαμε πολλά τρεξίματα, ωραίες φάσεις και τρίποντα. 16-23 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Royals να δημιουργούν μια διαφορά 7 πόντων. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο Λαμπρόπουλος. Κολοβός και Σταθάκης ακολούθησαν με 3 και 4 αντίστοιχα. Για τους προπορευόμενους 7 σερί πόντους πέτυχε ο Φώτογλου. 6 είχε ο Φωτεινός και 4 ο Σ. Καραλής.

Η διαφορά αυξήθηκε στην 2η περίοδο. Οι The Royals συνέχισαν να παίζουν στον 3&D ρυθμό τους και βραχυκύκλωσαν τους Floppers. Η διαφορά έφτασε τους 10 πόντους με το επιμέρους σκορ να είναι 12-16. Σειρά στο σκοράρισμα για τους WF πήρε ο Βενιός με 2 σερί καλάθια. Κολοβός και Σταθάκης είχαν από 1 τρίποντο έκαστος. Τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε για τους φιλοξενούμενους ο τρομερός Φώτογλου. Ακολούθησε με 4 πόντους ο Φωτεινός.

Πιο ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι The Royals ήταν καλύτεροι και ξέφυγαν μέχρι και με 20 πόντους, αλλά οι Floppers κατάφεραν να μειώσουν με τον πίνακα να γράφει 45-58 στο τέλος της περιόδου. 17-19 ήταν το επιμέρους σκορ. Επιθετικά για τους WF τράβηξε ξανά ο Σταθάκης με 4 καλάθια. 11 είχε ο φορμαρισμένος Φωτεινός για τους Royals.

Με την διαφορά στους 13 πόντους, οι The Royals είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Μπορεί οι West Floppers να προσπάθησαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. 65-80 ήταν το τελικό σκορ με τους «βασιλιάδες» να παίρνουν την 3η τους νίκη στο πρωτάθλημα. 20-22 ήταν το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου. Για τους νικητές 3 τρίποντα έβαλε ο Μπούκας. 5 πόντους πέτυχε ο Μαργωμένος. 6 είχε ο Σταθάκης και 5 ο Λιώνης για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Φώτογλου με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 2 ασίστ και 1 λάθος σε 30 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Λιώνης με 9 πόντους, 13 ριμπάουντ (7-6), 2 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 36 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Β. Φωτεινός με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 29 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ποιότητα και την ευστοχία των The Royals!