Για την 5η στροφή της South Division 1 οι Abaleiros φιλοξένησαν το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό τη Na Ala Team και μετά από σπουδαία μάχη για 30 λεπτά γκάζωσαν στο τέλος χάρη στη μεγάλη εμφάνιστη του Νεκ. Αγγελόπουλου και διατήρησαν το αήττητο .

Τα συγκροτήματα συμβάδισαν στο ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Νεκ. Αγγελόπουλου (4) και τα τρίποντα των Μιλπάνη και Ν. Αγγελόπουλου, με τους αντιπάλους τους να προσπερνούν με τον Μανδρώνη (6) στην περιφέρεια και τον Αλσαντζή (5) πιο κοντά στο καλάθι, για το 12-15 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις ομάδες να δίνουν έμφαση στις άμυνες τους,. Οι Abaleiros είδαν τον Νεκ. Αγγελόπουλο ενεργό με 6 πόντους και μαζί με τον Κολοβό (4) πέρασαν μπροστά,με βραχεία κεφαλή  καθώς δέχτηκαν μόλις 7 πόντους (Μανδρώνης ένα τρίποντο και Μπούτσιος, Λεκκός από ένα καλάθι), με το σκορ να είναι στο 23-22 στου δρόμου τα μισά.

Η μάχη χαρακωμάτων συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Ο Νεκ. Αγγελόπουλος ήταν και πάλι η κύρια επιθετική απειλή με επτά πόντους, ενώ Κολοβός (4) & Χουσσεν (3) έδωσαν την αρωγή τους για τους γηπεδούχους, με τη Na Ala Team να ακολουθεί κατά πόδας χάρη στον Μανδρώνη (8π) αλλά και τους Αλσαντζή και Λεκκό (από 3), με τη διαφορά να είναι σε απόσταση ενός σουτ (41-38) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τέταρτη περίοδο ο Νεκ. Αγγελόπουλος ήταν καταλυτικός. Σκόραρε 12 πόντους και μαζί με τον αδερφό του Νίκο (5) αλλά και τον Σταμπουρλο (επίσης 5)  ανέβασαν στροφές και παρά την προσπάθεια των Μανδρώνη (5) και Λεκκού οι κουρασμένοι Naalites δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν. Οι Abaleiros πήραν στο τέλος διψήφια διαφορά, που όμως δεν αντιπροσωπεύει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού στο προηγούμενο διάστημα, επικρατώντας δίκαια , με το τελικό 66-49 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Nεκτάριος Αγγελόπουλος έχοντας 29 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη.  Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Αντώνης Κολοβός με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ και 4 κλεψίματα.

Για τους ηττημένους πολυτιμότερος ήταν με double figures ο Κώστας Αλσαντζής καταγράφοντας 10 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Σο βάθος του ρόστερ των νικητών που είχαν τις δυνάμεις για ένα δυνατό φίνις στο τέλος.