Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της West Division 1 η Αμόλα Καλούμπα υποδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής τους πρωτοπόρους και αήττητους Mpasketikous με τους δεύτερους να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις κατακτώντας ένα ακόμα ροζ φύλλο.

Αρχικά οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι. Οι γηπεδούχοι με τον Κατσούρα να βάζει δέκα πόντους βρήκαν απέναντι τους τον Πουλόπουλο που οδήγησε τους αντίπαλους τους στο σκοράρισμα με επτά , για το κλειστό 12-11 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη συνέχεια. Εκτός του Πουλόπουλου (8) τόσο ο Πολίτης (4) όσο και τα τρίποντα των Θεοδοσόπουλου & Καραγκιβρούδη τους έδωσαν το προβάδισμα,και πάρα την παρουσία των Κοντογιαννάκη (5) και Σιώπη (4) από την άλλη πλευρά, προηγήθηκαν με 21-29 στη μέση της διαδρομής.

Ίδιο σκηνικό και μετά την ανάπαυλα. Οι Καλούμπες τα περίμεναν σχεδόν όλα από τον Κατσούρα (ακόμα επτά πόντοι) , ενώ οι Mpasketikoi με την τριάδα Θεοδοσοπούλου (5), Πολίτη και Πουλόπουλου (από 4) κράτησαν την πρωτοπορία.Σκορ τρίτης περιόδου 38-46.

Στην τελική ευθεία η παρέα του Πολίτη απλοποίησε την κατάσταση χάρη στην άμυνα της .Δέχθηκε μόλις τρείς πόντους και μπροστά χάρη στους Πουλόπουλο (5) και Μπάνζι (4) έκανε το 5Χ5 με το τελικό 41-59.

Mvp αναδείχθηκε o Θοδωρής Πουλόπουλος έχοντας 22 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλόκ και 5 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Μηνάς Πολίτης έχοντας 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξης Κατσούρας με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κόψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπιασαν καλή απόδοση μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και κράτησαν σε απόσταση τους αντιπάλους τους .