Την πέμπτη στάση της West Division 1 περίμεναν το βράδυ της Δευτέρας οι West Floppers για να γευτούν τη χαρά του πρώτου ροζ φύλλου στη σεζόν φιλοξενούμενοι από τους Αργώ Κίνητους, μετά από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση , χάρη στα πιο νεανικά τους ... κύτταρα και τις δυνάμεις που είχαν στο φίνις !

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν μπήκαν με τσίτα τα γκάζια. Με τον Σταθάκη να δείχνει ασταμάτητος με 12 πόντους και τους Γουλιέλμο και Παναγιωτίδη να συνδράμουν με 4 πόντους έκαστος, έτρεξαν ένα 8-0 σερί και παρά τις προσπάθειες του Αλεξόπουλου (6π) από την άλλη πλευρά αποσπάστηκαν με διψήδια διαφορά (12-25) στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν στη δεύτερη περίοδο. Τα τρίποντα του Μαρκόπουλου (6) , το τρέξιμο του Πουλή (επίσης 6) αλλά και ο Κομματάς (4) με επιμέρους 15-5 όχι μόνο έφεραν το ματς στα ίσα , αλλά και προσπέρασαν παρά τις ενέργειες του Τσοπανέλη (5), με 34-32 στο ημίχρονο.

Ντέρμπι ήταν η αναμέτρηση και μετά τη διακοπή. Οι Floppers επιχείρησαν να ξεφύγουν χάρη σε ένα 8-0 σερί με τους Παναγιωτίδη και Σταθάκη να πρωτοστατούν με έξι πόντους έκαστος, όμως οι Αργω Κίνητοι δεν τους το επέτρεψαν καθώς Δεσποτάκης και Πουλής (με τέσσερις πόντους) τους κράτησαν σε απόσταση ενός σουτ (47-50) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Η κατάσταση ήταν αμφίρροπη για λίγο ακόμα. Με το σκορ στο 52-54 οι "Δυτικοί" έκαναν εκ νέου ένα 8-0 με τους Τσοπανέλη (6) και Παναγιωτίδη (4) στην πρώτη γραμμή και αποσπάστηκαν στο +10. Οι αντίπαλοι τους δεν είχαν τις δυνάμεις να ακολουθήσουν , με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το τελικό 59-68 και τους West Floppers να πανηγυρίζουν την πρώτη τους επιτυχία !

MVP:  Κορυφαίος της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Νίκος Παναγιωτίδης με double double. Σημείωσε 21 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ, προσέφερε 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και υπέπεσε σε 5 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αντώνης Πουλής με 16 πόντους.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Παντελής Σταθάκης ο οποίος συνολικά πρόσφερε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στα νιάτα και την ταχύτητα των νικητών !