Την καλή τους πορεία συνέχισαν οι Skylarkers και την 5η αγωνιστική της South Division 1 το βράδυ της Κυριακής στο "Θ.Πούτος" όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Ba.Shock, σημειώνοντας την τρίτη τους νίκη.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στο ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι με τους Μπουλούμπαση και Καμαράτο (από3) δραστήριους ακολούθουσαν τους αντιπάλους τους, που παρότι έχασαν με τραυματισμό τον Παπαγεωργίου, με το δίδυμο Μπερδεμπέ (6) και Μπουλουτσίκου (5) προηγήθηκαν με 10-13 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η άμυνα των Skylarkers έσφιξε κι άλλο στη συνέχεια. Δέχθηκαν μόλις 3 πόντους (Καραγιάννης 2) και με σερί 9-0 με τους Μπερδεμπέ (5) και Καπαρέλο (4) πήραν διψήφια διαφορά (13-24) στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν και πολλά μετά τη διακοπή. Οι "Ουράνιοι" είχαν τον έλεγχο της κατάστασης με τον Λεβέντη (4π) σκοράροντας σχεδόν άπαντες , ενώ για τους Ba.Shock Μπουλούμπασης (5) και Κάσσης και Ηλιού (από 3) είχαν τις στιγμές τους, με την απόσταση ωστόσο να παραμένει σε διψήφια τιμή (28-38) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα 6-0 στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου μειώνοντας στους 4 με τον Ηλιού (7) και τον Καμαράτο (4) να σηκώνουν το βάρος στην επίθεση. Οι Κακομήτας (5), Καπαρέλος (4) και Μπερδεμπές (3) ωστόσο απάντησαν γρήγορα και δεν τους επέτρεψαν να γίνουν πιο απειλητικοί, με τους Skylarkers να κόβουν πρώτοι το νήμα του τερματισμού με το τελικό 40-52.

Mvp και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Μπερδεμπές έχοντας 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν presidente Κώστας Μπουλουτσίκος καταγράφοντας 7 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θανάσης Ηλιού με 12 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην επιθετική δεινότητα του Μπερδεμπέ, με τους νικητές να έχουν καλύτερους αυτοματισμούς σε άμυνα κι επίθεση.