Την περυσινή σεζόν οι Beasleys ήταν η ομάδα των παρατάσεων, και αυτό ..φάνηκε και την 5η αγωνιστική της South Division 1 το βράδυ της Τρίτης όταν και υποδέχτηκε τους Miami Bricks και μετά από 45 λεπτά κατέβαλε την αντίσταση τους χάρη στους Καραγιαννίδηδες !

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν. Με τον Σαράντου στο γνωστό του ρόλο να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι με 11 πόντους και τον Διαμαντόπουλο να ακολουθεί με οκτώ, το Μαϊάμι απέκτησε διψήφιο προβάδισμα , παρά τα τρίποντα του  Ι. Καραγιαννίδη (6) και τα καλάθια του Ξενάκη (4), για το 12-25 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ανάκαμψης με μια τετράδα πρωταγωνιστών (Ι. Καραγιαννίδης 5, Δημητριάδης, Τσανάκας και Α. Καραγιαννίδης από 4), ωστόσο οι Bricks κράτησαν το..οχυρό χάρη στους Γκέο (4) και τα τρίποντα από τους Βαβούδη και Σαράντου (από 3π), φτάνοντας στο ημίχρονο προηγούμενοι με 33-38.

Το παιχνίδι άρχισε να "κλείνει" μετά την ανάπαυλα, με τον ρυθμό να βαίνει μειούμενος. Α. Καραγιαννίδης με έξι και Τσανάκας με τέσσερρις από τη μία πλευρά , και τα τρίποντα των Διαμαντόπουλου και Αποστολόπουλου από την άλλη συνέθεσαν έναν καμβά ισορροπίας, με το σκορ να είναι στο 46-48 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι Bricks έδειχναν να παίρνουν το πάνω χέρι όταν προηγήθηκαν με 52-59, με τους Διαμαντόπουλο (5) και Ζηγολάνη (4). Ωστόσο οι "Μπιζ" τα ανέτρεψαν όλα. Ο Τσανάκς εκτέλεσε για 3 , ο Αγγελος Καραγιαννίδης ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή της φιλανθρωπίας και ο Γιάννης με μια ακόμα ρουκέτα από τα 6.75 ισοφάρισε. Στα υπόλοιπα 90" οι ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες , το 59-59 παρέμεινε και οδγήθηκαν στην παράταση για να λύσουν τις διαφορές τους.

Κι εκεί η εξέλιξη ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς. Ο Σαράντου (6) έκανε ότι μπορούσε, όμως οι Bricks δεν είχαν άλλες λύσεις. Ο Ι. Καραγιαννίδης με το έβδομο του τρίποντο έκανε το 66-62, με τον Σαράντου να μειώνει στο πόντο εκτελώντας έξω από την περίμετρο υπό ασφυκτική πίεση. Στα 13" ο Α.Καραγιαννίδης με 2/2 βολές έκανε το 68-65 , με τους Αποστολόπουλο και Διαμαντόπουλο να αστοχούν σε τρίποντα ισοφάρισης και τους γηπεδούχους να βγαίνουν νικητές στο θρίλερ της Τρίτης !

Mvp αναδείχθηκε ο Γιάννης Καραγιαννίδης έχοντας 23 πόντους (7/20τρ), 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο αδερφός του Άγγελος με double double και 18 πόντους , 14 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που μέτρησε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην επιστροφή των νικητών από το -7 στην κανονική διάρκεια και στις περισσότερες λύσεις που βρήκαν στην παράταση  !