Νίκη πρωτιάς για Davari BC!!

 

Με τον Γεωργιάδη 23 πόντοι να παίρνει από το χέρι τους Davari BC τον Λίππα (13π.) να μιλάει στα κρίσιμα σημεία και τον Βρίκο (9π.-6ρ.) να είναι καθοριστικός στα τελευταία 5 λεπτά, πάτησαν στην κορυφή του ομίλου μετά το ντέρμπι με τα Pistonia.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μότσκα που δεν βγήκε ποτέ από το παρκέ τελείωσε με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ αλλά δεν έφτασαν στα Pistonia που έμειναν στην τρίτη θέση του ομίλου.

 Το παιχνίδι ήταν αυτό που περιμέναμε, οι πρωταγωνιστές ήταν ο Μότσκα από τα Pistonia και ο Γεωργιάδης από Davari. Με το ματς να είναι στην ισορροπία και το ημίχρονο να κλείνει στο 29-29. Από μία περίοδο κέρδισαν οι δύο ομάδες με το παιχνίδι να είναι βγαλμένο από την εποχή των 90ς με πολύ μπασκετικό ξύλο και επιθέσεις θα τολμούσαμε να πούμε των 30 δευτερολέπτων!

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην γ περίοδο το 29-29 έγινε 40-40 με Νικολάου και Αυλωνίτη να βοηθάνε τον Μότσκα, ενώ ο Λίππας έδωσε λύσεις στο Davari BC.

Τα δεδομένα του αγώνα μίλαγαν για ντέρμπι και αυτό είχαμε μέχρι την στιγμή που ο Λίππας με τον Γεωργιάδη πάτησαν το γκάζι και μαζί τους ο Βρίκος για να κάνουν σερί 10 -0 και να πάρουν διαφορά ασφαλείας. Τα Pistonia δεν βρήκαν κάποιον να βοηθήσει επιθετικά και μόνο ο Μότσκα στο τέλος δεν άντεξε. Έτσι φτάσαμε στο τελικό 58-50  

 

MVP: Ο Γεωργίου που τελείωσε με 23π. 4/5β. 5/13διπ. 3/8τρ. 7(4-3)ρ. 3 ασιστ 1κλεψ και 19eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Λίππας που ένω ήταν άστοχος στην τελευταία περίοδο με 2 τρίποντα βοήθησε να πάρει διαφορά η ομάδα του.

κρίθηκε το ματς: Στις περισσότερες επιθετικές λύσεις από Davari Bc και στην κούραση που έδειξαν στο τέλος τα Pistonia.