Νέα νίκη για τους ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ απέναντι στους DE TROI BISONS με 55-77.

Με καλάθια των Τερζή, Σαφρά και Μπούχαλη ξεκίνησε το ματς, οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ όμως πέρασαν μπροστά με τρίποντο του Πανδή και καλάθι του Μασούρα. Ο ίδιος παίχτης έκανε το 6-9 ενώ ο Μπούχαλης με έμμεσο τρίποντο έφερε το ματς στο 6-12. Με καλάθια των Αλεξανδρή και Τερζή όμως οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά. Ο Μασούρας απάντησε με τρίποντο αλλά ο Σταυρόπουλος με έμμεσο τρίποντο έκανε το 16-14.

Με καλάθι του Μαλάκη και τρίποοντο του Πανόπουλου οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά αλλά οι Τερζής και Ζαχαρίου Σ. με φοβερό καλάθι απάντησαν αμέσως. Νέα ισοφάριση με τρίποντο του Μπούχαλη. Με 6 σερί πόντους από τους Σαφρά, Στέφο και Σταυρόπουλο οι BISONS έκαναν το +6 αλλά ο Πανδής με τρίποντο στο 1΄΄ από μεγάλη απόσταση μείωσε.

Ο Σαρικάκης που πέρασε στο ματς στο 2ο ημίχρονο με 5 πόντους του ισοφάρισε ενώ ο Πανόπουλος με τρίποντο έβαλε μπροστά την ομάδα του. Ο Τερζής από κοντά απάντησε αλλά νέο τρίποντο του Πανδή και καλάθι του Τραυλού έκαναν το 40-44. Οι BISONS ισοφάρισαν με τους Σαφρά και Στέφο αλλά ο Σαρικάκης με νέο τρίποντο και ο Μπούχαλης με 4 πόντους έκαναν το 44-51.

Ο Πανόπουλος με το 3ο τρίποντο του στο ματς και ο Μπούχαλης από κοντά έκαναν το +14. Οι BISONS κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές αλλά ισάριθμα τρίποντα του Σαρικάκη αύξησαν τη διαφορά. Μάλιστα με καλάθια των Πανδή, Μασούρα και τρίποντο του Πανδή έγινε το 49-71 δίνοντας τέλος στην υπόθεση νίκη. Ο Ζαχαρίου Σ. κατάφερε να μειώσει με 4 πόντους του αλλά ο Μπούχαλης έκανε το 55-77.

MVP της αναμέτρησης ο Πανδής με triple double έχοντας 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

για τους BISONS ξεχώρισε ο Σταυρόπουλος με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ χτύπησαν στο τέλος του 3ου και στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου σκοράροντας στο κρισιμότερο σημείο 4 τρίποντα γκρεμίζοντας την ψυχολογία των αντιπάλων.