Την τέταρτη τους νίκη πέτυχαν οι Legends το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό όταν και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της South Division 1 φιλοξενήθηκαν από τους Forty Plus παραμένοντας στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι με τους Παρασκευόπουλους να πρωταγωνιστούν στην επίθεση σημειώνοντας 9 πόντους ο Τάκης και 5 ο Χρήστος συνεπικουρούμενοι από τους Κοσμά και Σκουλά (από 4) και απέκτησαν διψήφια διαφορά.. Οι αντίπαλοι τους τα περίμεναν σχεδόν όλα από τον Μακρή (που έβαλε 11 πόντους), με το σκορ να είναι στο 12-22 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι "Θρύλοι" πάτησαν κι άλλο το γκάζι στη συνέχεια. Ο Τ.Παρασκευόπουλος (6π) σκόραρε από μακριά , ενώ ο Χρήστος μαζί με τον Λουκά πρόσθεσαν από 4 πόντους. Περιόρισαν τους "Σαραντάρηδες" σε μόλις 8 πόντους (Δροσόπουλος 4, Σωτηρόπουλος 3) και καθάρισαν εν πολλοίς τη μπουγάδα από το ημίχρονο (20-44).

Μετά την ανάπαυλα οι Forty Plus είδαν τον Μακρή να κάνει σπουδαίο παιχνίδι με 12 πόντους, ωστόσο οι Legends έχοντας ήδη βάλει το νερό στ' αυλάκι και με τον Τ.Παρασκευόπουλο να σκοράρει ακόμα δύο τριπόντα και τον Σταμάτη τέσσερις πόντους αύξησαν τη διαφορά. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 33-60.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τις ομάδες να επιχειρούν να δώσουν θέαμα. Για τους γηπεδούχους ο Μακρής σκόραρε ακόμα πέντε, με τους Μοτάκη και Αναστασόπουλο να βάζουν από ένα καλάθι, ενώ Τ. & Χ. Παρασκευόπουλος πρωταγωνίστησαν με 8 & 6 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Οικονόμου έβαλε την τρίποντη πινελιά του, για το απόλυτα δίκαιο τελικό 42-79.

Mvp αναδείχθηκε με triple double figures ο Tάκης Παρασκευόπουλος έχοντας 29 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασιστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν με double figures ο αδερφός του Χρήστος με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ αλλά και 9 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Καλύτερος για τους ηττημένους ο επίσης "διπλός" αλλά και αλάνθαστος Ηλίας Μακρής καταγράφοντας 28 πόντους, 10 ριμπάουν και 1 ασιστ.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές έπαιξαν σε full speed mode δικαιολογώντας πλήρως την πολύ καλή ως τώρα πορεία.