Για την 5η στροφή της East Division 2 η Kranaa υποδέχτηκε τους 3KAIOKUKOC το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα και μετά από μάχη σαράντα λεπτών επικράτησε καθώς άντεξε στην αντεπίθεση των τελευταίων λεπτών 1

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με σερί 10-0 με τον Γκλαβά να είναι ασταμάτητος με 9 πόντους πήραν την πρωτοπορία. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν περιστασιακά με τους Σταθόπουλο (4) και το τρίποντο του Μελά, για το 17-9 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η διαφορά πήγε στο +12 με τον Χαραχαλάκη να σημειώνει τέσσερις πόντους, όμως η Kranaa υπέστη black out. Οι "Κούκοι" με σερί 8-0 με τους Σταθόπουλο (3), Βασαμανίδη και Τσιάνα (από 2) μάζεψαν τη διαφορά, μειώνοντας σε 21-17 στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό. Ο Αργυρόπουλος (5) σκόραερ έξω από την περίμετρο, με τους Αντωνόπουλο και Μπινα να συνδράμουν με 4 πόντους έκαστος, και καθώς από την αντίπερα όχθη απειλούσε μόνο ο Τσιάνας (4π0, με σερί 10-0 η διαφορά απέκτησε και πάλι διψήφια τιμή (37-26) στο τριαντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι είχαν αυτό το +11 με καλάθι του Τσαγιάννη και μια βολή του Γκλαβά. υπέστησαν δεύτερο μπλακ άουτ ωστόσο καθώς δεν σκόραραν στα τελευταία οκτώ λεπτά. Ο Λαύκας πήγε να το γυρίσει (8π) με τους 3KAIOKUKOC να πλησιάζουν στο καλάθι, ωστόσο ο Τσιάναςδεν κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην απράταση, με την Kranaa να πανηγυρίζει τη δεύτερη της νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος !

Mvp : Ο Μανώλης Αντωνόπουλος. Είχε 8 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ο Σπύρος Γκλαβάς με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερη απόδοση είχε ο Τόλης Λαύκας με 9 πόντους, 20 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στην λεπτομέρεια της λεπτομέρειας καθώς οι νικητές άντεξαν για πάνω από οκτώ λεπτά δίχως σκορ !