Οι Sourmena Bulls πήραν τη δεύτερη τους νίκη με αντίπαλο τους Νότιους το βράδυ της Τρίτης στην Καισαριανή στο πλαίσιο της5ης αγωνιστικής της East Division 1 επιβάλλοντας full speed mode μετά τα πρώτα δέκα λεπτά δίχως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα μετά !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν λίγο καλύτερα στο παρκέ με τους Λεμονή (5π), Νάνο (4) και Ταξιαρχόπουλο (3) και ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης. Οι αντίπαλοι τους ακοιλούθησαν εκ τους σύνεγγης χάρη στους Παπαντώνη (4) και το τρίποντο του Αλφαρά για το 11-16 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Ταύροι ανέβασαν την αμυντική τους πίεση στη συνέχεια, δεχόμενοι μόλις επτά πόντους (Γερεουδάκης 5). Μπροστά ανέλαβαν δράση οι Λάζαρης (8), Νάνος (7) και Ζησιμόπουλος (4) που πήραν διψήφια απόσταση προηγούμενοι με 20-39 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά. Ο Γερεουδάκης έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του με 13 πόντους για τους Νότιους, όως τόσο ο Λεμονής (8π) όσο και οι Ζησιμόπουλος (4) και Ταξιαρχόπουλος (3) με τα τρίποντα τους κράτησαν τη διαφορά, για το 40-59 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά έπεσε ο ρυθμός. Οι Νότιοι βρήκαν χώρους και με τους Καπράνη (6), Παπαντώνη (5) και Γερεουδάκη (4) επιχείρησαν να κατεβάσουν τη διαφορά . Οι Ταξιαρχόπουλος και Μερτης (από 3π) στην αντίπερα όχθη δεν τους άφησαν να προσεγγίσουν περαιτέρω , με τους Sourmena Bulls nα κατακτούν το ροζ φύλλο με το τελικό 57-71 !

MVP: Με double double o Νίκος Λάζαρης έχοντας 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί: Ο Γιάννης Λεμονής με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιάννης Γερεουδάκης με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ταχύτητα των νικητών !