Την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Division 1 πανηγύρισαν οι Saronic Hornuts, οι οποίοι επιβλήθηκαν στο ΟΑΚΑ των Warhawks με 69-50.

Με τρομερό ρυθμό, κυρίως επιθετικά, ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, οι οποίες το έβλεπαν βαρέλι και ήταν συνεπείς. Οι Hornuts, ήταν στα σημεία καλύτεροι και προηγήθηκαν με 23-17 με τους Σταύρο και Σεραφείμ Τσόλα να βάζουν από 7 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους, 6 έβαλε ο Παπαδόπουλος. 

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Saronic Hornuts, παρόλο που πιέστηκαν, διατήρησαν τα ηνία στο σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια στο συν 8, 41-33. Κυβρικοσαίος από την μία με 7 πόντους και Μαρκούτης από την άλλη με 9, ηγούνταν των επιθετικών προσπαθειών των ομάδων τους σε εκείνο το διάστημα. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν. Με τον Ορφανίδη να κάνει μαγικά πράγματα στο παρκέ και να σημειώνει 11 πόντους, οι Hornuts έτρεξαν ένα επιμέρους 16-8, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο συν 16, 57-41, τελειώνοντας επί της ουσίας το ματς. Για τους Warhawks, 4 έβαλε ο Μαρκούτης. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε τόσο μεγάλα επίπεδα, οι Saronic Hornuts διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 69-50. Το τελικό σκορ, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. 


MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Τσόλας με 17 πόντους (2/4 βολές, 6/15 δίποντα, 1/8 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Μαρκούτης με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Σεραφείμ Τσόλας, ήταν και πάλι εξαιρετικός με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Που κρίθηκε: Στο καλό τρίτο δεκάλεπτο των Hornuts, οι οποίοι έτρεξαν ένα επιμέρους 16-8.