Στην κορυφή της East Division 1 παρέμεινε η Voskonia το βράδυ της Παρασκευής όταν στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής αντιμετώπισε τους Απροσάρμοστους και μετά από σαραντάλεπτη μάχη επικράτησε στα σημεία !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και με αρκετούς πρωταγωνιστές (Λιάκος 5, Μοναστηριώτης και Κατσώνης από 3) πήραν διψήφια διαφορά. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο αντέδρασαν και χάρη στους Χαρίτο (7) και Κανδήλα (4) μείωσαν σε 19-14 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι ομάδες χόρευαν μαζί τανγκό ώσπου ένα σερί 8-0 των "Βοσκών" χάρη στους Λιάκο (6), Ταγκούλη (5) και το τρίποντο του Μοναστηριώτη, ενώ ο Ορφανίδης με 8 πόντους μείωσε από την άλλη πλευρά, ως το 35-30 του ημιχρόνου.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι με σερί 8-0 με την τριπλέτα Ορφανίδη (8), Χαρίτου (7) και Κανδήλα (4) όχι μόνο ισορρόπησαν αλλά και προσπέρασαν στο +7, όμως τα τρίποντα του Σουφλέρη (6) και η ενέργεια των Μοναστηριώτη και Δερδενέ 9από 4π) έφεραν το ματς στα ίσα (49-49) στο τριαντάλεπτο.

Ακόμα περισσότερες συγκινήσεις είχαμε στην τελική ευθεία. Οι "Βάσκοι" με τους Ταγκούλη και Μοναστηριώτη να τους οδηγούν σε νέο 10-0 βρέθηκαν στο +9 , όμως οι Απροσάρμοστοι δεν παραδόθηκαν ! Απάντησαν με το δίκο τους επιμέρους 3-13 και χάρη στην τριάδα  Χαρίτου, Ορφανίδη (από 7) και τα τρίποντα του Μητράκου (6) προηγήθηκαν με 68-69 ! Στις τελευταίες στιγμές όμως η Voskonia ήταν η πιο αποφασιστική, καθώς με καλάθι του Ταγκούλη και 2/2 βολές του Λιάκου στα 3.6" "κλείδωσε" τη νίκη με το τελικό 72-69 !

Mvp αναδείχθηκε ο Γιάννης Μοναστηριώτης έχοντας 16 πόντους (4/5 τρ) και 8 ριμπάουντ. Παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Ταγκούλης με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψιίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Πιο αποδοτικός για τους ηττημένους ήταν ο Δημήτρης Χαρίτος σημειώνοντας 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε :  Σε μια αναμέτρηση γεμάτη συγκινήσεις και ανατροπές οι νικητές ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος.