Στη μέση του πρώτου γύρου , για την East Division 1 στο «Γεώργιος Μελισσηνός»  οι 3 Kai O kukoc φιλοξένησαν τους Μυρμιδόνες, και μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με εναλλαγές ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και επικράτησαν στο τελευταίο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ ξεκινώντας με 7-0 με το δίδυμο Ράμμου (8) και Μελά (5) να κάνει τη δουλειά στην επίθεση. Οι αντίπαλοι τους δυσκολεύτηκαν (Γεώργας 3), με τα πρώτα δέκα λεπτά να κυλούν με 15-5.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ισορρόπησαν κάπως τα πράγματα. Μετά το το 20-5 οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με ένα 9-0 σερί με τα τρίποντα του Μυλιόρδου (9π) και του Γεώργα (3)πλησιάζοντας. Από την άλλη πλευρά οι Λαύκας (4) και Μελάς (3) κράτησαν το προβάδισμα για τους 3 Kai O kukoc με 22-19 στο πρώτο ημίχρονο.

Από αυτό το σημείο και μετά το παιχνίδι είχε χαρακτήρα ντέρμπι. Ο Μυλιόρδος (9π) πυροβολούσε από τα 6.75 για τους φιλοξενούμενους παρέα με τον Αλεφαντινό (7) στο ζωγραφιστό, ενώ για τους Κούκους οι Τσιάνας (9) και Ράμμος (6) αποτέλεσαν το αντίπαλο δέος, για το ισόπαλο 40-40 στο τριαντάλεπτο.

Κάπως έτσι, σε μια μάχη πόντο με πόντο πήγαμε ως το τελευταίο λεπτό. Ο Αλεφαντινός είχε 8 πόντους με τους Μυρμιδόνες να προηγούνται με 50-51, όμως αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού ανήκε στους 3 Kai O kukoc ! Με καθοριστικούς τους Ράμμο (8), Τσιάνα (5) και Μελά (4) έκαναν ένα 7-0 μέσα σε 30" και είδαν το ροζ χρώμα μετά από 3 αγωνιστικές με το τελικό 57-51 !

MVP: Ο Βαγγέλης Ράμμος με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί: Ο Τόλης Λαύκας έχοντας 9 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιάννης Αλεφαντινός με double double και 17 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έκαναν δυνατό φίνις και στο τελευταίο λεπτό πήραν το ροζ φύλλο !