Τη δεύτερη τους επιτυχία στην East Division 1 πέτυχαν οι Νότιοι το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα όταν για την έκτη αγωνιστική φιλοξενήθηκαν από τους Απροσάρμοστους και δείχνοντας αντοχές στο τέλος πήραν το ροζ φύλλο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση με τους Γερεουδάκη (8) και Χαλκιαδάκη (4) πρωταγωνιστές, προηγούμενοι με διψήφια διαφορά. Οι αντίπαλοι τους μείωσαν κάπως με τους Αγγελομάτη (4) και Κυριακου (3) , για το 11-18 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στη συνέχεια χάρη στην τριπλέτα Καλογερόπουλου, Κυριακου και Σαχινίδη (έκαστος από τέσσερις πόντους), όμως ο Χαλκιαδάκης (6) και το τρίποντο του Γερεουδάκη κράτησαν τους Νότιους μπροστά με 27-29 στο ημίχρονο.

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο μετά την ανάπαυλα. Ο Μητράκος (6) πυροβολούσε από μακριά και ο Κυριάκου (4) πέριξ της ρακέτας, όμως ένα σερί 9-0 των Νότιων με τους Γερεουδάκη (6) και Χαλκιαδάκη (4) και Αλφαρά (3) τους έβαλε μπροστά με 38-46 στο τρίτο δεκάλεπτο.

Στην τελική ευθεία το παιχνίδι πήγε κατοχή με κατοχή. Οι Απροσάρμοστοι με την επική απόδοση του διδύμου Σαχινίδη (12) και Αψερίδη (8) προσπέρασαν με 55-54 δύο λεπτά πριν τη λήξη ! Όμως ο Γερεουδάκης (4) πρώτα και η ψυχραιμία του Μηνατσή (5) καθόρισαν εν πολλοίς το τελικό 60-63 που διαμόρφωσε ο τελευταίος με δύο βολές στα 7". Να σημειωθεί ότι ο Σαχινίδης με ένα τρελό τρίποντο είχε μειώσει σε 60-61 αλλά αστόχησε στη λήξη σε τρίποντο που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

MVP: Ο Γιάννης Γερεουδάκης με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα κι ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Χάρης Χαλκιαδάκης έχοντας 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός με double double ήταν ο Κώστας Κυριακου, που κατέγραψε 13 πόντους, 18 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο μισό και άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους στο τέλος!