Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της West Division 1 η Άρτεμις υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου τη La Familia και πατώντας το γκάζι στην τελική ευθεία παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στο παρκέ και σκόραραν με το σταγονόμετρο. Βάδισαν πλάι πλάι , με τους Ορέστη και Nioniovic (από 3π) για τους γηπεδούχους και τον Μποτώνη (6) από την άλλη, για το 11-10 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η Άρτεμις έβαλε στην εξίσωση του παιχνιδιού και τους Κωνσταντίνου (5) και Βήχο (5) στη συνέχεια ωστόσο δεν απομακρύνθηκε και πολύ καθώς ο Μιχαηλίδης (4) και το τρίποντο του Δεληγιάννη κράτησαν τους "μαφιόζους" κοντά,  με το σκορ να είναι 24-19 στη μέση της διαδρομής.

Ο Χατζηbill εμφάνιστηκε στο παρκέ μετά την ανάπαυλα βάζοντας την τρίποντη πινελιά του, και με τον Ορέστη να είναι εξίσου αποδοτικός σε άμυνα κι επίθεση (7π) η Άρτεμις έφτασε στο +10, όμως τόσο ο Μποτώνης (6) όσο και οι Μιχαηλίδης και Πετρίδης (από 4π) με σερί 6-0 μείωσαν στο 39-35 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά άνοιξε ο ρυθμός με τον Χατζηbill (11π) να κάνει τα ..δικά του κόλπα ! Μαζί με αυτόν συμπρωταγωνίστησαν οι Διονυσόπουλος, Ορέστης και Nicolo (από 5π ο καθένας), αποκτώντας διψήφια απόσταση που συντήρησαν παρά τις ομοβροντίες του Δεληγιάννη (11 πόντοι με τρία τρίποντα) και τις ενέργειες του Ιωακειμίδη (5π), επικρατώντας δίκαια με το τελικό 67-61 !

Mvp αναδείχθηκε o Κώστας Ορέστης έχοντας 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου με double double και 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δαυίδ Δεληγιάννης με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στο τελευταίο δεκάλεπτο.