Την πρώτη τους νίκη πέτυχα στην South Division 1 το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό οι Forty Plus όταν και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής φιλοξενήθηκαν από τους Beasleys, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των δύο φόργουρντ, του Μακρή και του Ακουμιανάκη !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα. Με αιχμές του δόρατος τους Μακρή (7), Δροσόπουλο, Ακουμιανάκη (από 4) και Ορνεράκη (3) , παρά την προσπάθεια των Ξενάκη (5) και τα τρίποντα των Ακαρέπη και Α.Καραγιαννίδη προηγήθηκαν με 14-18 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Forty Plus πάτησαν το γκάζι. Ξεκινώντας από την άμυνα όπου δέχθηκαν μόλις οκτώ πόντους (Ξενάκης 3), με το ντουέτο Μακρή και Ακουμιανάκη (από 8 πόντους έκαστος) να ζωγραφίζει, πήραν διψήφια διαφορά, φτάνοντας το 22-38 στου δρόμου τα μισά !

Μετά την ανάπαυλα οι "Μπιζ" βρήκαν επιθετικό ρυθμό με τον Α.Καραγιαννίδη (14π) να κάνει τον σούπερμαν, και τον Ξενάκη (6) να σιγοντάρει, ωστόσο οι αντίπαλοι τους δεν πτοήθηκαν και με τους Μαστρογιάννη και Ορνεράκη να καταθέτουν τον τρίποντο οβολό τους κράτησαν την πρωτοπορία με 42-51 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι Beasleys ναι μεν ήθελαν και επιχείρησαν να ανατρέψουν την κατάσταση με τους Καραγιαννίδηδες (10 ο Άγγελος, δύο τρίποντα ο Γιάννης) αλλά οι "Σαραντάρηδες" δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με ντεμαράζ από τα 6.75 και τους Ακουμιανάκη (5), Μακρή, Μαστρογιάννη (από 3) και last but not least με τον Νομικό (6π) υπέγραψαν φαρδιά πλατιά το πρώτο ροζ φύλλο με το τελικό 62-68 !

Mvp αναδείχθηκε με double figures ο Hλίας Μακρής έχοντας 22 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λάθoς. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Βασίλης Ακουμιανάκης, επίσης με double double και 18 πόντους , 15 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο εξίσου "διπλός" Άγγελος Καραγιαννίδης που μέτρησε 28 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε στο εξαιρετικό δίδυμο Μακρή και Ακουμιανάκη για τους νικητές !