Στο πλαίσιο της έκτης στάσης της East Division 1 οι Davari BC υποδέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Γ.Μελισσηνός τους Rejects και παίζοντας σε turbo boost mode δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το πέμπτο ροζ φύλλο παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί όπως λένε, με τους γηπεδούχους να έχουν το καυτό δίδυμο των Ρόκα (12) και Λίππα (9) να πυροβολεί αδιάκριτα από τα 6.75 ! Πήραν διψήφια διαφορά και παρά την αντίδραση από τους Δημητρακόπουλο (4) και τα τρίποντα των Νεοφύτου και Κωνσταντίνου από την άλλη πλευρά, προηγήθηκαν με 27-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Davari διατήρησαν τον δαιμονιώδη ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Λίππας ήταν το ίδιο καυτός με 10 πόντους και καόμ δύο τρίποντα, με τον Ρόκα να συνδράμει με 7 πόντους και τη διαφορά να κείται πέριξ των είκοσι πόντων. Οι Rejects σκόραραν με τους Σταματιάδη (5), Βάγια και Δημητρακόπουλο (από 4), με το σκορ να είναι στο 53-35 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Οι "ροζ" διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης  με τα τρίποντα του Γεωργιάδη (6) και τον Γεωργίου (4), ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν ενεργούς τους Δημητρακόπουλο (7), Κωνσταντίνου και Νεοφύτου (από 4π) , με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 70-54 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι ομάδες προσπάθησαν να βγάλουν θέαμα και συνεργασίες. Για τους Rejects Σταματιάδης και Υψηλάντης είχαν από πέντε πόντους και ο Βάγιας τρεις, ενώ Ρόκας (5), Γεωργίου και Βασιλόπουλος (από 4) , αλλά και τα τρίποντα των Λίππα και Γεωργιάδη συνέβαλαν στο τελικό 93-69 !

MVP της αναμέτρησης ήταν με double double ο Κώστας Λίππας. Είχε 24 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος. Παίκτης-κλειδί ήταν επίσης με double figures ο Γιώργος Βασιλόπουλος, έχοντας συνολικά 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Aπό τους ηττημένους διακρίθηκε ο Λάμπρος Βάγιας με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην ενέργεια που κατέθεσαν οι νικητές στο παρκέ δίχως να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης.