Μεγάλη εμφάνιση έκανε η Κατρακείλα το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της έκτης στάσης της South Division 1. Με όπλο την ευστοχία έξω από την περίμετρο εκμεταλλεύτηκε την παρουσία μόλις έξι διαθέσιμων της Na Ala Team και πήρε μια ευρεία νίκη!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και με τα τρίποντα των Γιανδήμα και Συρίγου προηγηθηκε.με 10-2. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τους Τζαμίχα (5) και Μανδρώνη (3) μειώνοντας σε 12-9 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Το δεύτερο δεκάλεπτο αποτελεί μια ωδή από μόνο του στο "κονσέρτο για πολυβόλα". Η Κατρακείλα σκόραρε μόνο από τα 6.75 επτά φορές (!!) με τους Μπουχλή, Τσίκλο ( από 6π) αλλά και τους Μακαρατζή, Μπουλέτο και Συρίγο. Από την άλλη πλευρά Καραβίας , Τζαμίχας & Μανδρώνης είχαν από 4 πόντους με το ημιχρόνο να κλείνει με διψήφια διαφορά (33-23).

Οι Νααλίτες βρήκαν κι αυτοί το χέρι τους μετά τη διακοπή με τους Μανδρώνη (9) και Λεκκό (8) όμως η απόσταση δε μίκρυνε καθώς Γιανδήμας με έξι, Καραμπίνας με πέντε και Αμβροσίου με τέσσερις πόντους διατήρησαν τη διψήφια διαφορά (55-44) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι δυνάμεις στέρεψαν για τους φιλοξενούμενους, που είχαν μείνει και με μια πεντάδα ένεκα της αποβολής του Καραβία. Η Κατρακείλα έτρεξε στο fast break συνεχίζοντας παράλληλα τους κανονιοβολισμούς, με τους Τσίκλο (8), Συρίγο (5), Μακαρατζή (4) και Γιανδήμα (3) ενώ Λεκκός (5), & Λιακάκος (4) συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 81-58.

MVP  αναδείχθηκε ο Νίκος Γεωργακάκος, με 4 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ κι ένα λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο Μανώλης Γιανδήμας με double double και 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Για τη Na Ala Team προσπάθησε περισσότερο με double figures ο Γιάννης Τζαμίχας έχοντας 11 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: στο μεγάλο ρόστερ αλλά και την ευστοχία των νικητών στο μακρινό σουτ .