Έπρεπε να φτάσει η έκτη στροφή της South Division 1 ώστε οι Ba.Shock να βρουν τις κατάλληλες παρτιτούρες και να ακουστεί εύηχα η μπασκετική τους μουσική. Αυτό συνέβη την Τρίτη το βράδυ στον Κορυδαλλό όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Miami Bricks και χάρη στο εξαιρετικό τους τρίτο δεκάλεπτο γεύτηκαν για πρώτη φορά το νέκταρ της νίκης!

Αρχικά βέβαια τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ με τους Ζυγολάνη και Αποστολόπουλο (από 4π) πήραν το πάνω χέρι χάρη στην άμυνα τους καθώς δέχτηκαν μόλις πέντε πόντους, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 13-5.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν . Ο Μαράκης (8π) βρήκε το χέρι του από τα 6.75 μαζί με τους Ηλίου (6) και Μπουλούμπαση (4) κατέβασαν τη διαφορά. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο κράτησαν το προβάδισμα με  τους Κρητικό (4) και Τσαντέ (3) με 26-23 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι Μπασόκοι ήταν εξαιρετικοί. Το κονσέρτο για πολυβόλα ήχησε στον Κορυδαλλό καθω οι Μαράκης (9), Καραγιάννης, Σπαθής (από 5) και Κάσσης (3) σκόραραν έξι φορές έξω από την περίμετρο, ενώ παράλληλα η άμυνα τους περιόρισε τους Bricks σε μόλις επτά πόντους ( Αποστολόπουλος 3), αποκτώντας έτσι διψήφια διαφορά (33-50) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι Miami επιχείρησαν να επιστρέψουν κυρίως με τους Πολυδωράκη (8) και τα τρίποντα του Τσαντέ (6) όμως οι Ηλίου (5) , Γεώργιο και Κάσσης (από τρεις) δεν τους επέτρεψαν να προσεγγίσουν, με τους Ba.Shock να πανηγυρίζουν δίκαια την πρώτη τους επιτυχία με το τελικό 50-63 !

Mvp ήταν ο αλάνθαστος Γιώργος "Μπαχ" Καραγιάννης έχοντας 9 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα. Παίκτης κλειδί που άνοιξε το ρυθμό με τα τρίποντα του ήτανο Αλέξανδρος Μαράκης. Κατέγραψε 17 πόντους (5/6τρ), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Πολυδωράκης με double double και 10 πόντους, 17 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην όρεξη και τα τρίποντα των νικητών!