Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της και χωρίς να πατήσει το γκάζι, η Πέρα επικράτησε κόντρα στους Ροζ Πάνθηρες με 88-69 και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα ήταν φρενήρης, με τις δύο ομάδες να είναι πάρα πολύ εύστοχες. Η Πέρα Κλουμπ προηγήθηκε με 23-16 στο τέλος της περιόδου, με τον Βαρθολομαίο να έχει 9 πόντους, τον Κουλούρη 8 και τον Χρόνη 6. Για τους Πάνθηρες, 10 έβαλε ο Καραγιαννάκης. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαξε. Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να πηγαίνουν το σκορ αρκετά ψηλά. Με τον Γιάννη Χρόνη να βάζει 9 πόντους και τον Κουλούρη να συνεχίζει να οργιάζει, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 11, 49-38. Για τους Πάνθηρες, που προσπαθούσαν να αντέξουν στους 17 είχε φτάσει ο Καραγιαννάκης. 

O ρυθμός όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να συνεχιστεί σε τόσο υψηλό τέμπο. Η Πέρα Κλουμπ, παρόλο που ήταν πιο άστοχη απ’ ότι στην αρχή, διατήρησε με σχετική ευκολία το προβάδισμα που είχε πηγαίνοντας το σκορ στο 30’ στο 64-53. Κουλούρης από την μία με 5 πόντους και Καραγιαννάκης από την άλλη με 4, ηγούνταν των επιθετικών προσπαθειών των ομάδων τους σε εκείνο το διάστημα. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το οι άμυνες πήγαν περίπατο. H Πέρα Κλουμπ στο «όσα βάλω όσα φάω» είχε σαφέστατο προβάδισμα και τελικά πήρε τη νίκη με 88-69 συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι Πάνθηρες πλήρωσαν τις πολλές απουσίες, αφού δεν έχουν μάθει να παίζουν χωρίς αυτές, όπως η Πέρα Κλουμπ. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Κουλούρης με 29 πόντους (6/9 βολές, 10/17 δίποντα, 1/4 τρίποντα). Μάζεψε 18 ριμπάουντ, είχε 7 ασίστ, έκλεψε 4 φορές την μπάλα, έκανε 1 τάπα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στέφανος Καραγιαννάκης με 25 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Για τους νικητές, εξαιρετικός ήταν ο Γιάννης Χρόνης με 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 τάπες και 1 λάθος. 

Που κρίθηκε: Η Πέρα είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έβαζε διαρκώς μεγάλα σουτ που έκοβαν τα φτερά των Πάνθηρων.