Στο άνοιγμα της αυλαίας της 6ης αγωνιστικής της South Division 1 οι Skylarkers υποδέχτηκαν στον Κορυδαλλό τους Southers, με τους δεύτερους να λυγίζουν την αντίσταση των αντιπάλων τους στην παράταση (κι ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι είχαν ηττηθεί με τον ίδιο τρόπο από τους Ελλάνιους) σε ένα παιχνίδι με έμφαση στα μετόπισθεν αμφότερα  !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και με τα καλάθια του Χαλά (4) προηγήθηκαν με 0-8. Από την άλλη πλευρά αντέδρασε ο Λεβέντης (επίσης 4) πλησιάζοντας στο 8-10 που ήταν και το σκορ στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Παρόμοια εικόνα και στη δεύτερη περίοδο. Οι Southerns διατηρούσαν τον έλεγχο δίχως όμως να καταφέρουν να απομακρυνθούν χάρη στον Παπαδόπουλο (5π). Για την παρέα του Μπουλουτσίκου Αλεξανδρής με τέσσερις και το τρίποντο του Ασημίδη τους κράτησε σε κοντινή απόσταση (19-23) στο ημίχρονο.

Οι "Νότιοι" μπήκαν με τσίτα τα γκάζια μετά την ανάπαυλα και με σερί 8-0 με τους Σιγάλα (4) και Τσέκα (3) να πρωτοστατούν έφτασαν στο +12. Ωστόσο τα τρίποντα του Πιτσάβα (8π) κι ένα αντίστοιχο 8-0 των Skylarkers τους επέτρεψε να προσεγγίσουν ξανά, για το 31-36 στο τριαντάλεπτο.

Οι Southerns προηγήθηκαν με +7 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, με τον Τσέκα (5), ωστόσο οι "Ουράνιοι" επανήλθαν με τα τρίποντα των Αλέξη & Ασημίδη και τα καλάθια του προέδρου Μπουλούτσικου ισοφαρίζοντας σε 41-41. Από δω και κάτω είχαμε εξέλιξη ακατάλληλη για καρδιακούς. Ο Τσέκας έκανε το 41-44 , αλλά στη συνέχεια αστόχησε σε δύο βολές στα 33", για να έρθει ως από μηχανής θεός Ασημίδης με τριποντάρα με ταμπλό σχεδόν από τη γωνία στα 17" για να ισοφαρίσει και έτσι να οδηγηθούμε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Κι εδώ η κατάσταση ήταν οριακή. Οι Skylarkers με καλάθια των Ασημίδη και Μπουλουτσίκου βρέθηκαν μπροστά με 48-46, ο Παπαδόπουλος με μια βολή μείωσε, με τους Southerns να βρίσκουν στο πρόσωπο του Λ. Πετρογεωργάκη τον ήρωα της βραδιάς, καθώς με βόμβα τριών πόντων στα 15.6" έκανε το 48-50 που ήταν και το τελικό σκορ !

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξης Κρέτσης με 4 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ορέστης Πιτσάβας με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Άγγελος Τσέκας με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λάθος.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.