Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου Division( north), οι Squidballz αντιμετώπισαν το Τρένο. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο μεγαλύτερο μέρος της  διάρκειάς του, με τις 2 ομάδες να προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο δυνατό! 60-65 ήταν το τελικό σκορ με το Τρένο να εκμεταλλεύεται τις πολλές ελλείψεις των γηπεδούχων και να κερδίζει 1 πολύ σημαντικό παιχνίδι!

Το Τρένο μπήκε με φόρα στο 1ο δεκάλεπτο. Με πολύ πάθος και καλά ποσοστά ευστοχίας κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά 12 πόντων από νωρίς. Πέτυχε 21 πόντους δέχθηκε μόλις 9 από τους εκτός ρυθμού και γεμάτους απουσίες Squidballz και επέβαλλε τον ρυθμό του! 2 καλάθια πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Δρακόπουλος, ενώ 3 πόντους έβαλε ο Μακαρούνης. 11 πόντους με 3 τρίποντα είχε για το Τρένο ο τρομερός Γαβριελάτος. 2 καλάθια πέτυχε ο Τσιμώτας.

Η 2η περίοδος ήταν πολύ αποδοτική επιθετικά και για τις 2 ομάδες. Είδαμε ωραίες φάσεις και πολλά τρεξίματα. 20-16 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να μειώνεται κατά 4 πόντους. Οι Squidballz βρήκαν ρυθμό και πλησίασαν λίγο το Τρένο. Για τα «καλαμάρια» 8 πόντους είχε ο Καλαποθαράκος. 4 έβαλε ο Μακαρούνης. Για τους προπορευόμενους τον χαβά του με 10 πόντους συνέχισε ο ασταμάτητος Γαβριελάτος.

Οι γηπεδούχοι εκμηδένισαν την κατά τους διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο. Με οργάνωση σε άμυνα και επίθεση, αλλά και μεγάλα αποθέματα αντοχών (5 παίχτες ρόστερ) οι Squidballz κέρδισαν κατά κράτος το Τρένο στην μάχη της περιόδου. Το επιμέρους σκορ ήταν 18-10. Για τους γηπεδούχους κουπί τράβηξε ο Καλαποθαράκος με 5 πόντους, ενώ Δρακόπουλος και Παπαδόπουλος είχαν από 4 πόντους έκαστος. Για το κουρασμένο Τρένο 5 πόντους έβαλε ο Γαβριελάτος.

Με την διαφορά να είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη, όλα θα κρίνονταν στην 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί οι Squiballz να έκαναν μεγάλο δρόμο και να επέστρεψαν από το -12, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν και λύγισαν από την πίεση του Τρένου. 13-18 ήταν το επιμέρους σκορ που έδωσε την νίκη στο Τρένο. 60-65 έληξε ο αγώνας. Για τους νικητές 9 πόντους έβαλε ο Γαβριελάτος. 6 είχε ο Νικηφόρος. 5 πέτυχε για τους ηττημένους ο Καλαποθαράκος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Γαβριελάτος με 36 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, δίχως λάθη σε 35 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Καλαποθαράκος με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 2 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Π. Γούναρης με 6 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 25 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ποιότητα του Γαβριελάτου που σταμάτησε στους 36 πόντους!