Για την έκτη πράξη της East Division 1 η Sun City Drink Team αντιμετώπισε την Κυριακή την Kranaa και μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές η δεύτερη πήρε το ροζ φύλλο χάρη στο καλό της φίνις.

Σε σχετική ισορροπία κύλησε η αναμέτρηση στο ξεκίνημα . Οι γηπεδούχοι με τον Τσοπουρίδη (13) να ειναι ασταμάτητος και τον Οικονόμου (4) να σιγοντάρει πήραν το προβάδισμα απέναντι στους Γεωργίου (5) και Πεππέ (4) και προηγήθηκαν με 17-14 τα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν δυναμικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με σερί 14-0 και αρκετές λύσεις (Χριστόπουλος και Χαραχαλάκης από 4, Αργυρόπουλος & Αντωνόπουλος από 3) έφτασαν στο +8, όμως οι αντίπαλοι του ανέκαμψαν άμεσα με του Λόη(6), Τσοπουρίδη και Νούσιο (από 3) μειώνοντας στην ελάχιστη δυνατή διάφορα (31-32) στου δρόμου τα μισά.

Οι Ηλιοπουλιώτες είχαν το καλό τους διάστημα μετά την ανάπαυλα. Ξεκίνησαν με επιμέρους 9-2 με τους Οικονόμου (9) και Τσοπουρίδη (6) στη θέση του οδηγού, έφτασαν στο +11 και ολοκλήρωσαν την τρίτη περίοδο μπροστά με 49-42.

Τα τελευταία ωστόσο δέκα λεπτά ήταν μια άλλη υπόθεση. Η Kranaa έκανε το δικό της 1-11 με αντεπίθεση διαρκείας με Γεωργίου και Γκλαβά να τους καθοδηγούν με επτά πόντους έκαστος!  Από εκεί που έχαναν με πέντε βρέθηκαν στο +6 , με την κούραση να επιδρά στη Sun City, που μείωσε μεν σε 56-60 (Οικονόμου 4) αλλά αυτό δεν αρκούσε. Η Kranaa επικράτησε δίκαια με το τελικό 56-62.

Mvp με double double o Γρηγόρης Γεωργίου που είχε 16 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασιστ και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Σπύρος Γκλαβάς καταγράφοντας 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double twenty ο Ιορδάνης Τσοπουρίδης  με 23 πόντους, 26 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές είχαν τις δυνάμεις και τα φρέσκα πόδια στην τελική ευθεία .