Την ανοδική τους πορεία πιστοποίησαν την έκτη αγωνιστική οι Sourmena Bulls αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Δευτέρας τα Pistonia και χάρη στο γρήγορο παιχνίδι τους πήραν το τρίτο τους ροζ φύλλο.

Οι γηπεδούχοι πάτησν καλύτερα στο παρκέ και με τον Λάζαρη να δείχνει ασταμάτητος με 10 πόντους και δύο τρίποντα πήραν το προβάδισμα, απέναντι στους Μότσκα (5) και Νικολάου (4), για το 17-11 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Ταύροι στηρίχτηκαν στη συνέχεια στην τριπλέτα Λεμονή, Νάνο και Ταξιαρχόπουλο (από 5π) και αύξησαν τη διαφορά παρά την προσπάθεια του Μότσκα (4) προηγούμενοι με διψήφια διαφορά (32-20) στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά. Οι Σουρμενιώτες κράτησαν τα ηνία της αναμέτρησης παρότι τα Πιστόνια μείωσαν στους επτά (με τους Μπουλαξή και Νικολάου , με έξι και τέσσερις πόντους αντίστοιχα) με τον Νάνο να συνεισφέρει 4 πόντους και τους υπόλοιπους να βοηθούν στο σκαράρισμα , για το 45-34 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι Bulls έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό. Ο Λάζαρης επανήλθε με επτά πόντους και μαζί με τα τρίποντα των Νάνου και Ταξιαρχόπουλου θεμελίωσαν την επικράτηση της ομάδας τους, με το τελικό 58-48 !

MVP: Ο αλάνθαστος Νίκος Λάζαρης έχοντας 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Παίκτης κλειδί: Ο Νίκος Νάνος με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιάννης Γιαννάκος με 7 πόντους, 17 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ταχύτητα των νικητών !