Άνετη επικράτηση για τους ANARXOI PISTOLS με 38-70 απέναντι στους WEST FLOPPERS.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντο του Κούμπουρου και δίποντο του Καγκλή. Με τους Λιώνη και Τσοπανέλη να σκοράρουν από κοντά και τρίποντο του Μπάκα οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά. Ο Τύρος μείωσε αλλά οι Λιώνεις και Τσοπανέλης έκαναν το +5. Με τους Ραβάζουλα και Δρακόπουλο όμως ήρθε η ισοφάριση ενώ ο Τσοπανέλης έκανε το 14-12.

Με φοβερό σερί 13 πόντων ήρθε η ανατροπή με τους Καγκλή να σκοράρει 6, τον Κούμπουρο 3 και τον Ραβάζουλα 4 πόντους. Ο Μπάκας μείωσε με τρίποντο αλλά νέα καλάθια των Ραβάζουλα και Δρακόπουλου αύξησαν τη διαφορά. Οι Τύρος και Ραβάζουλας έκαναν το 19-34 για να μειώσει στο τέλος ο Μπάκας με τρίποντο.

Ο Τσοπανέλης σκόραρε στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου αλλά οι PISTOLS με τους Ραβάζουλα με 6 πόντους από κοντά και 2/2 βολές και 2 τρίποντα από τον Κούμπουρο έκαναν το 24-51. Ο Τσοπανέλης σκόραρε 2/4 βολές ενώ ο Λαυκίδης έκανε το 26-55.

Τύρος και Ραβάζουλας έβαλαν τέλος από νωρίς στο θέμα νίκη ενώ ο Δημητράκης ευστόχησε σε τρίποντο για το +36. Ο Βενιός μείωσε ενώ ο Τσοπανέλης έκανε το 32-62. Ο Τύρος σκόραρε έμμεσο τρίποντο ενώ ο Βενιός με άλλους 4 πόντους του έκανε το 38-67. Ο Ραβάζουλας με έμμεσο τρίποντο έγραψε το τελικό 38-70.

MVP της αναμέτρησης ο Ραβάζουλας με 21 πόντους και 20 ριμπάουντ.

για τους WEST FLOPPERS ξεχώρισε ο Βενιός με 9 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ANARXOI PISTOLS κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς ενώ οι WEST FLOPPERS λύγισαν από κούραση και απουσίες.