Για την έβδομη πράξη της East Division 1 οι 3 Kai O kukoc φιλοξένησαν τους Bulldogs το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα και αξιοποιώντας τη δύναμη πυρός στο ζωγραφιστό κατέκτησαν την τέταρτη τους νίκη στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες ξεκίνησαν αναγνωριστικά την αναμέτρηση προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στον Λειβαδιά (6π), με τους αντιπάλους τους να απαντούν με τους Τσιλιμπάρη (5) και το τρίποντο του Γιαννικόπουλου, για το ισόπαλο 8-8 στα πρώτα δεκα λεπτά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ένα ξέσπασμα με 7-0 σερί  (Χαραλαμπίδης 7, Λαύκας 4) των 3 Kai O kukoc τους έφερε μπροστά, παρά τις προσπάθειες του Γιαννικόπουλου (5π) από την άλλη πλευρά, με το ημίχρονο να κλείνει με 24-18.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό. Με επιμέρους 10-2 με την τριπλέτα Χαραλαμπίδη (7), Τυλιφάδα (6) και Λαύκα (4) πήραν διψήφια διαφορά την οποία και συντήρησαν παρά τις ενέργειες του Γιαννικόπουλου (4π), για το 43-30 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι "Κούκοι" έφτασαν ως το +16 χάρη στους Λειβαδιά (6), Τσιάνα (5) και Λαύκα (4), και παρά τους κανονιοβολισμούς  του αχαλίνωτου Γιαννικόπουλου (είχε εννέα πόντους) για τους Bulldogs, επικράτησαν με σχετική άνεση με το τελικό 60-43.

MVP: Με double double o Τόλης Λαύκας έχοντας 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί: Ο Αγγελής Λειβαδιάς επίσης με double figures και 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Νίκος Γιαννικόπουλος με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε :  Στο...σινικό τείχος των νικητών κοντά στο καλάθι !