Οι ANARXOI PISTOLS επιβλήθηκαν των MIAMI HEAK με 55-44.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ραβαζούλα αλλά ο Δημητρόπουλος Ι και ο Καρατσαρέας ανέτρεψαν το σκορ. Ο Λαυκίδης μείωσε αλλά νέα καλάθια των Δημητρόπουλου Ι. και τρίποντο του Καρατσαρέα έκαναν το 5-12. Με σερί όμως από τους γηπεδούχους ήρθε η ανατροπή. Οι Τύρος, Ραβαζούλας και Τσακίρης σκόραραν από κοντά ενώ ο Δημητράκης με τρίποντο έκανε το 17-14. 

Νέο σερί στο 2ο δεκάλεπτο με τους Ραβαζούλα, Τσακίρη με 4 πόντους και Τύρο για το 25-14. Ο Δημητρόπουλος Ι. με τρίποντο μείωσε αλλά ο Ραβαζούλας από κοντά και οι Τύρος με σουτ και Κουμπούρος με τρίποντο αύξησαν τη διαφορά. Μάλιστα ο Μπανταβάνης λίγο πριν το τέλος έκανε το 34-19.

Ο Μπανταβάνης έκανε το 36-19 αλλά οι Παρπέρης, Καπλάνης και Δημητρόπουλος Γ. κατάφεραν να μειώσουν. Με βολές των Τσακίρη και Λαυκίδη η διαφορά αυξήθηκε αλλά ο Δημητρόπουλος Ι. με 2 σουτ του έκανε το 38-29.

Ο Παρπέρης στην αρχή του 4ου δεκάλεπτο έδωσε ελπίδα στους φιλοξενούμενους αλλά ο Τσακίρης με 4 πόντους και οι Ραβαζούλας, Μπανταβάνης με βολές αύξησαν τη διαφορά στους 13. Ο Σπανός με 4 πόντους του μείωσε αλλά και πάλι οι Ραβαζούλας και Τύρος απάντησαν με βολές. Ο Δημητρόπουλος Γ. μείωσε στους 8 με τρίποντο αλλά οι γηπεδούχοι είχαν πάντα την λύση. Κέρδισαν φάουλ βολών και σκόραραν με τους Μπανταβάνη, Λαυκίδη και Ραβαζούλα για μια μεγάλη νίκη με 53-44.

MVP της αναμέτρησης ο Τσακίρης με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Παρπέρης με 6 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των αντιπάλων παίζοντας άμυνα ζώνης, κλείνοντας τα έυκολα καλάθια ενώ στην επίθεση κατάφεραν να σκοράρουν έχοντας και καλό ποσοστό στις βολές.