Στο τέλος κατάφερε να επικρατήσει η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ με 58-60 απέναντι στους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 7-1 με τους Ασημακόπουλο και Μαρκόπουλο. Ο Νικολαίδης μείωσε ενώ με τρίποντο του Κατσούρα έγινε το 9-9. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με τον Ανδριγιαννάκη αλλά ο Κυριακίδης με τρίποντο έκανε το 14-13.

Με δυο τρίποντα του Ανδριγιαννάκη ξεκίνησε το 2ο δεκάλεπτο. Ο Κυριακίδης απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Νικολαίδης με 4 πόντους και ο Μπρίφας έκαναν το 19-25. Οι Κούλης και Μαρκόπουλος μείωσαν αλλά με 2 καλάθια του Κοντογιαννάκη και τρίποντο του Παλίλη η διαφορά άνοιξε κι άλλο. Με ένα σερί όμως βολών από τους Κυριακίδη και Δομπάρα έγινε το 26-32.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στην αρχή του 2ου ημιχρόνου αλλά ο Χαλακατέβας σκόραρε τρίποντο. Οι Κυριακίδης και Δομπάρας μείωσαν ξανά αλλά οι Νικολαίδης και Ασημακόπουλος απάντησαν. Και πάλι ο Κούλης μείωσε αλλά ο Κατσούρας απάντησε με τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε ο Μαρκόπουλος ενώ ο Δεσποτάκης έκανε το 42-47.

Με καλάθια των Δεσποτάκη και Μαρκόπουλου η διαφορά πήγε στους 3. Οι Ανδριγιαννάκης και Νικολαίδης απάντησαν αλλά ο Δεσποτάκης με 3 πόντους του έκανε το -4. Νέα καλάθια των Νικολαίδη και Μπρίφα έφεραν τη διαφορά στους 8. Λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Κυριακίδη και Μαρκόπουλο ενώ ο Κυριακίδης με τρίποντο έφερε τη διαφορά στους 2. δεν κατάφεραν όμως στο τέλος να πάρουν τη νίκη και το παιχνίδι έληξε με 58-60.

MVP της αναμέτρησης ο Νικολαίδης με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Δομπάρας είχε 5 πόντους και 16 ριμπάουντ.

το ματς κρίθηκε: Στο τελευταίο λεπτό οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.